/ Allmänt /

pirat och sumobrottare <3

skepp och hoj :) igår hade jag en superbra studiedag . klockan halv ett kom emmsi och vi pratade och sen så åkte vi längdskidor . det var supermysigt men varmt ! :) när vi kom hem tog vi en glass och så beställde vi pizza hos nageln . pizzan smakade whonderbart och sen var typ dagen över . jag hade svinkul och jag hoppas du med emma hade det !
snart ska jag hoppa på bussen till mormor . men först ska jag ju åka tåg , och det krånglar med det , så jag är lite nervös att det blir fel , för det har ju typ gått någon kabel någonstan i sverige så att alla tåg typ blir försenade . men jag får hoppas att det löser sig , jag måste ju hitta bussen på centralen med . hmm . det är ju inte dirkekt jag bra på .. :P a , struntsamma . men nu ska jag packa färdigt och handla godis ! PUSS OCH KRAM ! <3

/ Allmänt /

jabadabaduu

JAAAAA !!! MARTINS IPOD FUNKADE! JAG BEHÖVER INTE PUNGA UT MED 2400! :D
Ajaa , struntsamma , nu är det redan onsdag och imorgon är det sturdiedag! yeees. men det är faktiskt redigt synd att jag inte kan sova länge , redan NIO ska jag till tandis. jag lär ju ha många hål ! jag har superont i mina tänder , har inte varit där på två år ! men det är ju bara en undersökning, det lär inte så ta så lång stund då jag får väl gå hem och sova igen sedan. idag har jag ivarjefall haft gumpa. fick jäkligt mycket dåliig kretik på att jag var så dålig och att jag inte platsade i laget , så det var inte så kul .. men annars så har jag haft en rätt bra dag.har käkat glass med jossan nu och ska snart in på sf.se och boka biljetter till rosa the movie! :) ska på den på måndagen om allt blir som planerat. jaa , och imorgon ska jag träffa min bästis hoppas jag ! :) så det är bara kul på gång ! för i helgen sak jag ju till mormor och morbror med ! Ååååh vad mysigt ! men nu ska jag upp och sätta på ugnen för jag ska laga klyftpotatis och korv! Jamjam ! Hej så länge !
/ Allmänt /

styrketräning

Hajhaj ! idag fick jag sova längre än vanligt , för jag skulle till vårdcentralen kvart över nio och då fick jag tio minuter sovmorgon ! :) ja , men när jag käkat frukost hoppade jag på cykeln till dit ivarjefall. där träffade jag pappa och så gick vi in till doktorn. han frågade massor av frågor men tillsist sa han att jag skulle ta medeciinen voltaren. så då köpte vi det och sedan cyklade jag hemmåt. då tog jag mig en fika innan jag fick springa till svenskan . den var kul , vi var i oasen och lekte med våra arbeten. sen var det tokt jobbig irott med var - lasse ( sen amanda berättade för mig att han hade en fet varklump i pannan för ett antal år sedan. fy var äkligt! ) det var faktiskt rätt kul , för efteråt gav han oss tid för bastning! AAAH! mm , vi har haft studietid med. då fick jag lyssna på martins ipod . och så när jag lyssnade på en låt bara bytte den, och sen blev den stum. så nu är martin förargad och säger att det är mitt fel att den är paj. och VAD ska jag göra ? hoppas att jag inte behöver punga ut med 2400 , det skulle aldrig gå ! Varför lysnade jag på den där dumma ipoden ?