/ Allmänt /

julia är i dalarna :) <3

hejhej alla ! det är pinsamt så långt det blir emellan alla inlägg, jag som alltid varit så noga med 6 inlägg per dag :p haha, men nu är jag i dalarna föresten ! hos min vän lina , och mitt höstlov kommer bli det bästa ever :)

det var ju smålands i helgen också, mys vard et! vi blev 5a fast jag fick skitont i magen ! .s men tyvärr kunde jag inte vara med på prisutdelningen eftersom att vi skulle åka hem. och jag åkte med 3 gubbar hela vägen upp till dalarna, så mysigt var det ;d haha, men resan kostade gratis och äntligen är jag här !
idag så har linafina och jag varit på kupolen, vi shoppade ansiktmasker som vi precis tvättat bort, så nu är ansiktet skit lent :) lina shoppade skitmycket andra fina saker också, en tröja smink och en sjal, supernice !
sen träffade vi jonte och mackan på cupolen också, det var trevligt ! vi åt glass och snacka massor och kollade på roligt folk !
men nu ska vi se film :) vi hörs , pusspuss på alla <33
/ Allmänt /

stella mccartney och plugghäst.

image652

hejdär. :)
idag har varit en såndär jobbig dag. lång tid till luchen och prov i bilogi. men det gick bra, jag kände mig faktiskt nöjd ! så det kändes bra, dock har vi ännu ett prov imorn som jag tagit paus i pluggningen från nu. tyskan, och det skulle vara något enormt bigmamma. :/
det ska bli sjukt skönt att gå på höstlov sen, det känner jag mig regält förtjänt av ! tiih. men som sagt , först ta sig igenom tyskaprovet!
annars så ska jag inte göra något idag, skulle lekt med emmsan först ju, men sen så kom jag på provet som jag var tvungen att plugga till så det blev inget, men jag hoppas att vi kan ses imorn ist ! :)
och sen funderade jag på bowling med tjejerna ikväll, lite senare , men åter igen så fick jag tänka att jag faktiskt har prov. ack . det är ett jävla slit i åttan alltså. usch och fy.
men nu ska jag hjälpa till med maten, sen återstår pluggpluggplugg. och msn :) <3

aj baj the way, tyckte den här skjortan var något sjukt snygg, kommer från stella mcartney och jag skulle dö om jag fick se någon med den till ett par tights och ett midjebälte. owh så fint det skulle vara, vill ha ! tjarrow <3
/ Allmänt /

nu ska jag ändra på mig, på tisdag ska jag flyta ut ur mig själv.

image651
mihi. jag vet mycket väl om att jag måste gå och lägga mig.
men ändå gör jag det inte,
har mått dåligt och kännt mig hängig hela dagen beroende på för dålig sömn.
men varför jag inte lägger mig är Du.
för jag tycker om dig.
alldeles för mycket!


haha, jag blir typ såhär kär i produkter fem gånger om dagen. och min favorit idag var denna underbara lilla tjusiga sak från accessoara. jag vill ha den nu , så helt rätta färger ! finns i svart också ! :) <3
nu blire sängen nästa :) puss