/ Allmänt /

my happiness depends on you .

image590¨

min bästis har en liknande klocka och den är wonderful !
har ni några tips vart man kan hitta en liknande ?
jag menar nästan precis som en som lindsay har på bilden . (:
kram <3
/ Allmänt /

tired to feeling sorry.

image589

hejhej.
nu är jag hemma ! det var msyigt må jag säga . vi åkte dit ganska sent på lördagen. och då så träffade vi alla, värsta mysigt! sen fick jag hejja och hejja, och sedan bar det i väg till skolan där vi skulle bo.
alla bodde på samma ställe så jag och mandy var runt hos blekinge, dalarna och sörmland och pratade massor. <3 ja, sedan vare då dirre. lite segt var det allt, men det var lite coolt faktiskt . det var musikvideor över hela väggarna. men musiken var inte den bästa där i början. men jag och lina fick iallafall hoppa runt , eller lina fick hoppa så pass bra som hon kunde eftersom att hon hade stukat foten så att den var 10 ggr så stor som den andra. ;d owh vad mysigt det var att träffa lina, hoppas att vi ska leka på höstlovet ! [: jomen, sen var vi hur trötta som helst, eller mandy sommnade nästan direkt, så jag tänkte smyga in till dalarna för att mysa lite där innan jag skulle sommna men jag vågade inte ifall jag skulle väcka någon.
nästa dag så sprang vi ju långdistans, och det gick skit för mig. men det blev ju iallafall medalj och pallplats, 3a så jag fick vara glad ändå. jag hoppas nu att min trevliga skola ska vara nöjd över mig imorgon ;d tss.
vi fick tillochmed skriva i våra vägval som skulle publiceras i o-boken. coolt ! haha. sedan fick vi säga en massa hejdå och så till alla innan vi satte oss i bilen hem, och haha. förresten om du läser det här så :
jag ska lova att inte glömma kramen nästa gång ! mihi, daladubbeln, i promise you <3 :p haha.

/ Allmänt /

nu åker jag till stockholm över helgen ! <3

image588tjena allihopa ! ska skriva ett hejdå inlägg innan jag ska hoppa in i familjen thellséns bil och åka till södertälge och träffa massa vänner och tävla!

ska bli skitkul alltså! men bara för att jag har en tendens att alltid lägga in bilder under varje inlägg så får det även bli så idag ! hörs på söndag kväll eller måndag , hoppas att ni alla får en mysig helg ! puss jullan <3

blir ett kollage för boysen igen, läste massa kommentarer av glada grabbs sist ! så här , bara för er !
(kommer ifrån asos,hm,zoovillage och topshop om jag inte minns helt fel!)