/ kläder /

i only blame the dogs!jag sitter här och smånynnar på james morrisons härliga låtar och småfnittrar åt min fina pojkvän som skriver gulliga flirtar till mig på msn. idag har varit en kanonbra dag! sov länge, kände mig bättre från min förkylningssjukdom och josefina och jag började med att titta på sagan om ringen.
vi avbröts av att vår syster amanda kom på storbesök och sen tog det  inte lång tid innan vår bror ola också slutade skolan och kom hem. han har precis fått nytt kökort, så vi fick välja precis vart vi ville åka. och då valde vi öb! jippppie!!

jossan köpte tonvis med godis och sockervadd på burk, ole hade inga pengar så han lurade mig att köpa en choklad som han kunde få smaka,  & jag köpte pärlor till ett par nya armband jag skulle knåpa ihop.
sen åkte vi hem och spelade alfabet och jag plockade ihop mina armband, kolla hur vrålsomriga dom blev tillslut! superfina!

jajaaa. nu ska jag ringa älskipälski och sen sova! skola imorn, usch!!
/ kläder /

hand i hand

- DÅ ÄR MAN KUNG KUNG KUNG I BAREN!!!!!
josefina sitter och storskriker till uggla här hemma, jag tror hon är på bättringsvägen!
jag gjorde ett kollage första gången på superlänge! skitkul, josefina fick välja klänning och jag skor!
nu ska vi fika, annika har fortfarande inte dykit upp.
undrar om hon dött på vägen?
usch, hemska tanke! puss
/ kläder /

the verve - bitter sweet symphony

tjenispenis!

tror att jag lär ha stor användning av den här bloggen snart, det känns som att jag kommer att spricka och att alla känslor bara kommer rinna ut och då kan min kära blogg vara användbar.
jag och min syster är sjuka och är hemma, har suttit och plånkat på min gittar nu på förmiddagen och iallafall trollat fram en vers till mitt musikarbete. visst, låten suger men det är svårt, och det tar tid, och jag har inte orken just nu.

annars sitter jag just nu och surfar runt lite, och rakt igenom bara slappar & tar hand om mig. fastnade på peoples sida där jag hittade en bild på skådespelaren haylie duff och hennes sjukt sötahund!

längtar riktigt mycket tills min storasyster får sin hund vilket är om cirka 4a veckor, dock är inte jag den enda som vill vara hundvakt.. grr.