/ kläder /

nästan som en tavla över rätt och fel.love what you do, and do what you love.

 


hej därute. den tjugotredje och jag sitter och fördriver tiden tills pappa är klar med köttbullsdegen och jag ska börja rulla dom, haha that´s my job. åh nu kom en söt vovve nertraskande och hoppade precis upp i mitt knä, mys. bästa med att hjälpa pappa med bullarna är att man får smaka som belöning, pappas köttbullar är dom goaste som finns! jag ola och sis var ute på långpromenad med zach förut, därifrån bilderna kommer. vi hade snöbollskrig och hade skitkul, när vi kom hem tog vi in granen som vi snart ska klä!
annars är humöret på topp, massa julfeelings och det är bara johans närhet och varma famn som saknas. men det är inte så mycket att göra åt, det kommer det vara en vecka till framåt så det är bara att vänja sig. ptf..
/ kläder /

you can´t hide the tears that ain´t cominåh en himla massa julkänsla här i linköping och hos vår familj just nu.
igår var vi alla fyra syskon i stan och handlade dom sista presenterna, och även de där tråkiga till farmor och mormor och så.
sen på kvällen såg vi den här bra japanska filmen, spirited away. dock blev jag jättetrött mot slutet så kröp ner i sängen istället.
idag väckte amanda mig tidigt, (hon är under juldagarna inneboende i min säng nämligen) genom att busa med zach. efter några försök på att somna om bestämde jag mig för att istället göra henne sällskap och ta fram frukosten.
sen under hela idag har vi bakat julgodis, vi har gjort wienernougat, nån annan nötchoklad och knäck som fastnar i tänderna, mmums.
åh, imorn är det äntligen den 23e, då ska jag hjälpa pappa rulla köttbullar och laga all mat, ta in vår sjukt fruktansvärda gran och klä den så gott det går (den har nämligen bara 3 och en halv gren typ) och sätta upp julstrumpan. haha jag vet, julstrumpan fast vi alla sykson är lite way to old men vafan, det är ju tradition!! hahah.
nä, nu ska jag slå in sista paketen och bädda om min säng! puss på er, och förresten alla ni som jag skickade julkort till ska ha fått dom idag, hoppas ni blev glada! puss

/ kläder /

snart kommer änglarna att landa

åh. har precis vaknat upp, och ätit frukost här i linghem. äntligen känns det som jul på riktigt, det är här jag ska vara för att känna det där riktiga, äkta.
men hu så kallt det är, sjukt mycket snö, sjukt mycket minusgrader och mitt rums element suger. jag önskar jag hade min boy här istället för tusentals filtar.
nu väntar jag iallafall på att min syster ska och hennes hund ska komma inrusande, jag har saknat henne massor och då är äntligen hela familjen på plats! idag är jag totalfullbokad, jag har bestämt med både josefina, mamma och annie att åka och julhandla, åh vi får se hur det här slutar.
men nu kom mamma in på mitt rum, vi ska skriva ner vad vi ska handla åt syskonen idag!
pusspuss, hörs senare säkert!