/ kläder /

tell it to me like you told it to them

kvällstimmarna bara springer iväg. jag lade mig seriöst i min säng nyss, och nu har två dumma timmar gått.
nu sitter iallafall jag och anna i köket och dricker varsin kopp jordgubbsthe. jag har två stora uppgifter i engelska och svenska, men dumt nog har jag inte de skolböckerna hemma så de jobben får vänta.
dock ska jag till örebro imorgon, får försöka klämma in effektiva pluggtimmar där på kvällen, för på onsdag sen ska jag lussebullebaka och sova hos johan! hm, jaja jag får helt enkelt lösa det på något vis. vill man så går det har jag kommit på.
nu strömmar deportees ur mina högtalare, bra skit faktiskt. är sjukt sugen att gå på konsert nu snart! kanske kan man önska sig biljetter till julklapp? det vore ju underbart!
>> idag har vi förresten haft kamp mellan hallsberg och farsta olgy. vi hade medeldistans på morgonen, riktigt kul men det var tungt och jag småklurade lite på lite för många ställen. eftermiddagen bestod av fotboll, vi förlorade :/ och stafett! dock stafetten tog vi hem, hela gänget sprang galet bra och jag och marion fick avgöra hela alltet och det var sjukt kul. vi sprang så fort vi kunde och hade farstatjejerna hack i häl men de hade ändå ingen chans.
att bli skjussad upp i luften, jag och marion kändes coolt!
heja hallsberg olgy, vi är verkligen bäst.
nu ska jag fortsätta dricka mitt te. puss på mun!
/ kläder /

how you dug your own grave


juicy och jag drack varm chokladmjölk med grädde förut, nomnomnom!

ey, söndag och jag har inte haft ork alls att hitta på något eftersom vi ändå ska tåga hemmåt till hallsberg om en timma.
vaknade tidigare idag, slog på ett ocavsnitt och vaknade till av det.
idag har jag, sis och papi plockat fram adventsljusstakar och lyssnat julmusik, tänk vad tiden går fort! på tisdag är det redan första december ju!
tihi, jag tog fram en tomte i smyg men pappa kom på mig och sa att jag fick vänta till den 18e innan alla tomtar ska upp, men jag var envis och lät den stå kvar! den skadar väl inte? hihi
nu har jag suttit här vid datorn ett tag och bombat min mobil med sjukt mycket ny musik, nu kommer jag njuuta hela tågresan hem!
förresten så ska jag och juicy vara budbärare idag, vi ska forsla största högen med hockeygrejjer till hallsberg för att möta upp en snubbe där som ska köpa allt stuff. haha lite scary det där, vi har bara ett namn och bestämt att vi ska synas på parkeringen utanför stationen, han kan ju vara precis vem som helst!
jaja det märks väl vad som händer, det blir nog spännande!
>> åh, äntligen ikväll ska jag träffa johan och vi ska adventsmysa och bara ta det lungt. jag ska övertala honom att vi ska se nightmare before christmas, sjukt galet bautabra film! haha, later ♥

/ kläder /

kvällens kul

hahahah åh nu har jag dåligt samvete till tusen. jag satt och snackade med viktor och simon på msn tidigare och sa till dom att komma och joina mig för jag sa att jag "skulle titta film och att jag var i hallsberg".
och nu när jag ligger i min säng här i linköping ringer de typ tusen gånger och frågar om jag inte ska komma ner och öppna för de står nedanför lägenheten för jag hade ju lovat dom filmkväll!
haha, så dumt det kan bli. nu hade dom knallat hela biten från hok-stugan och jag är inte ens i samma stad, fy så galet.
jajaaa nu ska jag sova, hoppas det inte är krig i skolan på måndag nu bara! villket fall var det dagens kul (; pussgodnatt!