/ kläder /

you can´t steel my love


I said “hey boy have you seen that film with those kids in New York in the eighties
oh, you have – well, can I watch it with you anyway?”


tjaaa. allmänt tråkig dag, inget kul hände förutom att jag shoppade nya skor vilket jag egentligen inte behövde. ett par höga klackar, och varför var det nödvändigt när jag ändå äntligen får mina låga vita converse på måndag som jag ääändå ska bo i hela vintern? vinterskor är ändå så dyrt och onödigt!
aja, så inget kul eller intressant idag!
nu ska jag sitta uppe länge och njuta av mitt lov som inte får ta slut! puss

/ kläder /

jag vill förstå mig på hur du känner>>favoritgrejjer från forever21.

dagen blev precis så bra som jag trodde att den skulle bli.
tillochmed bättre för jag mötte även evelina på stan så vi snackade som bara den om hur våra liv just nu såg ut, och jag har nog saknat den flickan mer än jag tror.
annars så fikade ju jag och annika runt klockan 4a, vi fikade på barista som är ett fairtrade café i linköping och det var ett kanongulligt place faktiskt. vi valde att sitta på ett ställe där man var tvungen ta av sig skorna för att sitta i en typ rund soffa där man kunde kolla ut på allt folk på gatan.
hihi, mycket trevligt var det vilket fall! vi pratade om problem som båda vi två har och jag tror att det var bra att vi hade varandra som lyssnare och att vi kunde ge varandra tips och råd.
efter att ha suttit där och tjattrat ett bra tag tog jag bussen till min syster i ryd där jag tillbringat hela kvällen.
vi lagade mat och snackade som vanligt om precis allting, och amanda försökte även förstå och få en bild av hur mitt liv egentligen ser ut däruppe i hallsberg. kvällen avslutades med världens gulligaste film up innan jag tog buss & tåg hem och here i äääm.
nu är jag dock galet trött och sängen lockar en hel del, så tjipp!

/ kläder /

will you be there for me?
hej allesammans!
satt och bläddrade bland bilder från sommaren, usch det har inte ens blivit vinter än och jag vill ha brunbrända ben och sol nununu! jag hoppas verkligen på vår hawaiiresa johan!!
dagen har jag planerat like thiiis, först nu ska jag göra mig iordning för att gå på stan med madde och juicy! runt 4a ska jag träffa annika och vi ska ta en fika och planera om helgen, sen ikväll tänkte jag ha skön kväll med min syster amanda! jag älskar när det händer grejer precis hela tiden, det kan inte bli bättre!
nää nu ska jag springa upp och krama om madde som precis kommit hit, har inte träffat henne på ååår! PUSS