/ kläder /

only love can leave such a scarfick min andra veckorevyn idag, mitt humör höjdes till toppen!hallå kära tisdagseftermiddag!
åh, jag ligger i min säng med min stora slappiströja och mina bästa fast fruktansvärt fula strumpor! (de är röd-rosa-randiga och lurviga) men vad gör det när man ändå bara lunkar runt i lägenheten och lyssnar på jättehög och riktigt bra musik medans jag pysslar med lite andra småsaker?
det jag sysslat med sen jag slutade vid halvtvå är att ha bakat frukostbullar, så nu luktar det sådär hemtrevligt och mysigt i hela lägenheten.
det är skönt att det inte är min tur att laga mat ikväll, och att jag faktiskt kan lira lite dator utan att ha en dålig magkänsla att jag "borde städa badrummet", eller "jag borde plugga samhällskunskap".
och vad bjuder kvällen på då? jo, jag lina & anna ska simma ett par längder i simhallen och sedan basta och göra ansiktsmask och sånt där fräscht innan vi drar hemåt till kvällsmat och idol.
vilket fall gick den där dumma redovisning bra idag. vi fick börja först av alla och texten satt som en smäck! nu får vi hålla tummarna inför feedbacken på torsdag.
nu ska jag packa badkläder och hårinpackning! kyss ♥

/ kläder /

jag trycker läpparna lätt mot din hals


bild på mig och syrran i 8an!

den vackraste stunden i livet var den när du kom, och allt var förbjudet.
en dag full av olika ärenden hit och dit. jag har storhandlat med anna på ica, redovisat mitt arbete för alla flickor i lägenheten säkert ett hundratals gånger, städat mitt rum, packat upp min systers väska eftersom hon nuförtiden bor i sängen efter att ha blivit febersjuk efter en festhelg i huvudstaden, lagat mat, möblerat om köket och blivit av med den alltför gamla och tråkiga hyllan som tog upp hela köksytan, och så sist inte minst, kämpat sönder på en kvällsgympa. nu är jag lite smått trött, och jag är orolig för hur redovisningen kommer att gå. det ska iallafall bli underbart att få det är överstökat! nu ska jag släcka lampan och hoppas på att min telefon ska blinka till och ett nytt meddelande täcker framsidan. risken är dock att direkt när mitt huvud nuddar kudden kommer jag ha somnat, äsch vafan snackar jag för skit? sovdags, punkt slut!

/ kläder /

tankar & funderingar över ingenting

världen dundrar och far. jag är här nu, ligger i min hårda obekväma säng där jag nuförtiden bor. det är tur att sängen två meter ifrån mig är upptagen av någon jag behöver när livet känns tungt och mörkt. om allt vore enkelt, då skulle jag inte ha något att fundera över. jag vill att tanken av att vilja vara på något annat ställe, med andra människor ska försvinna. jag vill vara nöjd för det jag har, och det livet som jag lever just nu. att tänka negativt och inte se lösningarna och faktiskt vara stolt över att jag mår bra som jag har det just nu, och jag borde vara jävligt lycklig - är jobbigt och jag undrar när det ska vända. varför känns det såhär just nu? just nu när varma sängen väntar på mig och efter en sån fin helg? glädjen går verkligen upp och ner, jag behöver en kram. kanske en puss, kanske en famn också. åh jag vet ingenting.
skicka ett vykort för jag undrar så