/ kläder /

franska kyssar i karusellenhey there people!
>>titta vilka fina bilder jag snodde från annies cam från gårdagens utekväll på nationernas och förkrök i annies lägenhet!
det blev en riktigt sådär bra kväll, vi dansade och dansade och dansade, och så träffade vi massa roliga människor, dansade lite till, skrattade och blev lite för fulla.
men det var fint, och vi ramlade inte hem från ågatan förän efter stängning. 

jag sov hemma hos annie, och efter sjukt många ostmackor somnade vi ögonaböj.
sen ringde alarmet klockan 9 imorse, och jag yrade mig upp för att göra mig lite vidare fräsch för dagens skoldag.
annie däremot sket i sin enda lektion, så jag fick motstridigt klä på mina festkläder från dagen innan medan hon bara vände sig om och somnade om, haha väldigt svårt.
men annars har jag även haft en bra tisdag, nu är jag dock väldigt trött och sugen på massa gott och vill bara mysa. men så får det faktiskt vara när man har bakisdag!
hoppsan, nu ringer visst telefonen - måste rusa! PUSS på er! och flickor, grymt tack för kvällen!!


/ kläder /

i cross the ocean for a heart of gold


  HÄJ!
  >>har precis druckit kaffe och tittat på gamla musikvideor, tex the motorhomes - into the night.
  vet inte om ni kommer ihåg den? den videon speglar lassie, alltså om en hundägare och hans fina hund och de är med i en undersökning och skjuts upp i rymden. och fortfarande, trots att den är från 90talet så börjar jag gråta av att se den! jag kommer ihåg hur jobbigt jag tyckte det var att se den, och hur jag så gärna ville hjälpa vovven. åh vad hemskt den är!

  haha vilket fall. slutade kring halv tolv idag, och det låter väl riktigt himmelskt inte sant? dock ligger mitt schema så kanonfruktansvärt dåligt att jag har idrott hälsa A efter skolan på måndagar halv fyra till halv 5, så nu är jag hemma och bara väntar på att ge mig iväg igen.
  det är verkligen en sån där lektion som lockar lite lagom sådär att skita fullständigt i.
  men nopp, såna är inte jag och elina. vi ska vara bäst i vår grupp med såna som jag tror inte har klarat idrott hälsa a eller något liknande, haha! 
  nä men nu ska jag faktiskt hoppa i mjukisbrallor och träningströja och springa till tåget alldeles straxt!
  var förresten sådär fräsig och kastade ut mina nya pants också från carlings! snygga va?
  puss och kyss!

/ kläder /

you should never say never


har haft en sån där bra söndag med väldigt lite gjort, men ändå så himla mysig.
svängde förbi ikano för att mamma hade ett par saker hon ville köpa, och självklart när man inte ska köpa något passar alla kläder man testar oerhört bra, och allt som man tidigare letat efter visar nu plötsligt upp sig.
så, det hela slutade med att jag kom hem med en broderad rosa topp, ett par ljusrosa spetstrosor, ett par nya jeans och en ny hoodtröja. heja julia, bra jobbat!
tihi sen käkade vi på donken innan vi storhandlade och sedan far vi hemåt.
nu har vi myst, jag josefina och mami framför bridget jones och som vanligt slutar dagen med att jag ligger här, själv, i min stora säng och tänker lite.
imorgon har jag bara en och en halv lektion och börjar klockan 11. då ska ni få se mina nya jeans också!
puss och godnatt lövers.