/ kläder /

en tuff brud i lyxförpackning

här är ett urval av julklappar jag fick den här julen. en sjuk Louis Vuitton väska från England, en Guess plånbok från New York och underkläder och parfym från Victoria's Secret.
klappar man helt enkelt bara kan drömma om! ♥
/ kläder /

i will save the world, get the girl

hej mina vänner!
har precis lagt mig i sängen med iskalla fötter och väntar på att mårten ska ringa.
vi hade en eftermiddag/kväll i linköping, vi åt på jinghis och fikade på steves och avslutade med att prata hemma hos mig innan han nu åkte hem. han börjar jobba imorgon klockan 8a så det var superviktigt att han var på plats då, därför vi struntade i att sova tillsammans.
så nu är det tomt i mitt rum, bara värmen kvar i sängen att det varit någon här för bara några minuter sen.
grejen är att vi satsar 110 procent för att planera ett nyår tillsammans, därav därför vi träffades nu ikväll för att verkligen reda ut det. men det är verkligen näst intill omöjligt. vi har försökt styra en brakfest med middag och hela köret, men fyfan vad ställen vi ringt och inga som vill anstränga sig och hjälpa till! vi har försökt och försökt och båda har liksom mått dåligt av det - att inte haft något spikat liksom.
men efter många tankar fram och tillbaka står vi nu mellan alternativen att styra en fest i linus villa, eller bara ha något personligt fast med snygg smyckning och mys i mårtens lägenhet. tredje planen är ju förstås att vi delar på oss, men nu när vi verkligen suttit timmar efter timmar för att kämpa att dela nyåret tillsammans så känns det så tråkigt att bara blåsa av det. det finns ingen finare situation och ögonblick jag kan tänka mig än att stå där, fyrverkerier över hela himlen, två iskalla läppar tätt intill varandra och två champagneglas skålade med min fantastiska pojkvän. så, nu känns det faktiskt ganska bra. vi börjar få något planerat, och vi ska verkligen göra det bästa av situationen. men hupp, nu ringer han! jag berättar mer imorgon, stora pussar!
/ kläder /

julafton la alménsjulaftonen var fin i år, självklart var den det.
men hiskeli vad fort den gick! alla dagar där innan också, kanske beroende på att jag landade så sent i sverige efter londonvistelsen. jag hann liksom aldrig vänja mig vid det otroligt julstöket vi svenskar lever i sådär precis innan det är dags.
vilket fall blev julafton bra, trots ingen önskelista blev jag helglad av allt jag fick, maten var sjukt god och farmor hängde med hela kvällen lång trots hennes demens.
så ja, resultatet blev riktigt bra. jag hade min bästa klapp till ola och jag verkligen kände hur glad han blev, och det kändes riktigt bra!
det enda minuset för denna jul var att vi glömde karl bertil pågrundav att julklappsutdelningen återigen tog sån himla lång tid (upp emot 5 timmar). sen blev zach dålig i magen av allt godis han fick i sina julklappar, men det får vi väl skylla på oss själva att vi inte satte någon gräns på kanske :p
nu är jag iallafall trött, och imorgon är det några klappar som ska bytas. sen fick vi alla syskon julklappspengar som vanligt av mormor och gammelmormor som lätt ska spenderas nu på den fantastiska mellandagsrean med start imorgon, grymt!
men nu säger vi natti och tack så hemskt mycket för den här julen, den behövdes definitivt och huh så mysigt det är när verkligen hela familjen är samlad. mitt absolut bästa med julen!
kramkram