/ kläder /

stuck in a moment you can´t get out of

 allting kommer lösas och bli bättre igen
om du har pengar i fickan eller ett ess i din ärm
och vi tror vi strävar mot samma mål
men när man tittar på dig är det bara all you


tjihuu ligger på mage framför elden och sjunger med i alla tänkbara låtar. hur är läget med er? mitt humör är som en bergochdalbana, går upp och ner fort som fasen. men nu är jag glad, så tänkte passa på att skriva av mig från de senaste dagarna!
igår exempelvis, annie fyllde arton och vi firade det genom att först fika, hon fick min present och sen for vi hem fort som tusan! där käkade vi goaste pizzan som larsa bakat, gjorde oss iordning för förfest hemma hos simon och sedan fort iväg dit! fast att jag inte alls planerat med att hänga med annie på hennes premiärutgång så blev det så ändå!
som tur var mötte jag upp två andra tjejer som inte heller fyllt så tillsammans gjorde vi upp värsta kanonplanen för att komma in, och vi lyckades! vi gömde våra jackor och väskor vid domkyrkan och påstod när de frågade om leg att vi hade våra leg i jackorna som hängde där inne!
och då kanske ni undrar (som jag) varför de inte frågade om våra garderobslappar, men vafan de var väl osmarta och lyckliga sprang jag in till annie som hade sin livs bästa födelsedag inne på dansgolvet!
det blev en grym kväll och tur som attan var även grejjerna kvar vid domkyrkan, skulle varit surt annars!

idag däremot, har hela familjen varit i norrköping och käkat, gått på stan och på museum. allt förutom det sista var skitmysigt, eller ja, kissutställningen var förresten riktigt ball!! men ja, vi hade en riktigt bra dag iallafall, och nu har jag och amanda precis hämtat zach hos farfar och jag ska snart ge amanda och juicy en omgång på wii och boxning!

det ni
! imorn bär det av hem, och äntligen får jag träffa johan igen! pusspusspuss
/ kläder /

be-bop-a-lula hela jävla dan


bild på daddan och mig när vi skottade hos mormor! klart det var värt 500 kronor men huh vilken träningsvärk jag har! helt sjukt!

redan torsdag och de sista lovsdagarna har börja
t. nu ligger jag här framför datorn färdig för en ny dag och nya möjligheter! jag och syrran ska snart traska till tåget och in till linköping där vi ska fika och shoppa med madde. sen senare ikväll åker vi hem till hennes place och har myskväll med massa prat, film och tokerier! det här kommer bli en riktigt kanondag, var säkert ett halvår sen jag träffade min fina vän madde sist! men nu ska jag hämta plånbok och sätta på mig jackan, take care dudes!
/ kläder /

24 februari

ÅH FINASTE VÄDRET PÅ LÄNGE
shit det gör sån skillnad på mitt humör, helt sjuukt. annie och jag hade skitkul kväll igår, vi tittade på paranormal activity och åt chips och dip! haha eller annie sov och jag låg och skrattade och tittade själv, vilken jäkla film. jag tycker det är så töntigt när dom försöker få det att se ut som dom filmat själva, haha det blir bara kul istället.
iallafall hade jag tänkt åka och fika med tim idag, men eftersom fortfarande tåghelsiket är helt intställt så får jag istället hålla mig hemma. så nu sitter jag och väntar på att ole och juicy ska klä om sig färdigt, vi ska springa ett monsterpass hade vi tänkt! sen ikväll ska jag titta scrubs massa, (gu vad kul den serien är!!) och ringa baby! puss på er