/ kläder /

LONDON CALLING

orkar egentligen inte skriva mycket mer än att jag är sjukt taggad för en fyradagars tripp till london!
har just dykt upp i ryd hemma hos min syster, och vi har planerat dagarna och käkat sjukt god tacoliknade mat.
nu tänkte jag passa på att bada i deras badkar, sedan titta lite på tv och ladda inför att kila upp halv 6 imorn för flygbuss till skavsta, nyköping. imorn landar vi i stansted runt 11 och självklart ska vi hela dagen utforska och shoppa på oxfordstreet. det kommer bli awesome! hörs när jag är back on track i hallsberg på söndag, so long!
/ kläder /

updateeee

pttrf.
sitter på biblioteket här i neckmountain och pluggar historiaarbete. sedan en vecka tillbaka är vårt internet i lyan dött, så nu får jag istället sitta i ett studierum här på bibblan och plugga. lite smått knöligt men whateva. dock skulle en fet kaffemugg sitta himla gott här brevid mig, jag börjar bli lite småsur och småtrött känner jag.

men, vad har hänt som jag måste uppdatera er med då? jo. my guy har fixat körkort! jihaaa. hur bra som helst och nu kan jag få skjuss hem från mina besök hos honom om jag bara ber tillräckligt snällt.
sen i helgen hade juicy och jag stannakvarhelg här i hallsberg. vi träffade två killkompisar, alvin och daniel i fredags och kollade på film, drack kaffe och snackade! en bra kväll, haha och johan glans gjorde att jag började tjuta. det ska jag inte glömma i första taget!
sen fortsatte helgen med pojkvänsmys hela lördagskvällen, josefina träffade en grabb i lägenheten så jag passade på att pussas och ta det lungt med johan! vi vaknade upp sent i varandras armar, och sedan bestod hela söndagen utav plugg och mathandel inför veckan!

men en annan sorglig händelse som jag inte uppdaterat med är min farmor som blivit jättedålig, hon fick plötsligt göra en akut operation för tumör i magen. det har varit oroligt att inte varit hemma, inte på plats, men vi i familjen har verkligen varandra att få stöttning av och det har verkligen hjälpt. det är så obehagligt att saker kan inträffa så fort, och man tror liksom inte att det ska hända än själv på nåt vis?

annars har mina träningar dragit igång igen, har börjat jogga runt en halvtimma dom närmsta dagarna och det känns bra att äntligen vara igång! när jag är klar med mitt arbete här ska jag vidare på styrkagympa ikväll och där har jag inte varit på låång tid så ska bli kul! blir mitt sista pass innan faktiskt uppehåll en vecka igen, för på onsdag morgon drar jag och mina två systrar till london! how amazing?? åh kan inte förstå att jag kommer stå på londons gator om inte mindre än två dygn! HELT SJUKT. aja, hoppas att jag hinner uppdatera om min laddning innan vi drar ur landet! take care so long, peeeeace

/ kläder /

don´t close your eyes for good


vi på nyårsfesten, jag och johan!! ♥

hade en jättefin kväll last night, vi såg som sagt det sista avsnittet av oc och slutet var precis lika jobbigt fast jag visste precis att marissa skulle dö, vi lagade mat och ja. bara myste, var med varandra och pussade och kramade oss genom hela kvällen. sen kunde vi självklart inte somna, så vi låg uppe och snackade om allt sjukt till massa sent.
imorse kilade johan upp innan mig för han skulle på körträning, det var sjukt härligt att ligga kvar medan han gick upp, dock tittade han på vakna med the voice i samma rum och åt loops så det knaprade nåt enormt, så jag kan inte säga att jag kunde somna om sådär skönt som man får på sovmornar, men äsch, ändå haha!
idag har annars varit en okej skoldag, typ inga lektioner knappt. eftermiddagen har bestått av totalsjuknonstop historiaplugg. kom på idag att jag har lite småbråttom med massa arbeten nu eftersom londonresan nästa vecka, gash.. jaja det löser sig brukar det heta.
josefina och jag somnade nu i eftermiddas massa timmar förresten, så jag hoppas att det går att somna nu ikväll. imorn onsdag börjar med vattengympa, haha nice va? nu, sleeeptime.