/ kläder /

finally find that you and i collide'how could you be so heartless?

åh lyssnar i musik och pratade nyss med annika i telefonen. hon dyker upp imorgon och hejar på mig när jag springer i mål på mitt 7e femdagars. känns jättegulligt, och det ska bli kul att ha med henne på årets sjätte. förövrigt kommer det säkert bli helgrymt, det ska hållas i brunnsparken i örebro och fan vad vi ska köra woop woop!!

men jag är sur i hjärtat. det regnar och regnar och regnar och jag vill träffa lina och frida och fika i örebro men jag är 3 mil bort och regnet förstör. sen vill ellen och linnea träffa mig också, men de kunde titta förbi här i hallsberg iallafall framåt kvällen så tänkte gå dit och dricka kaffe och mysa lite ikväll någon gång.
en annan söt grej är att storasyrran snart kommer inrusande här i lägenhet med hennes hund säkert hack i häl. det ska bli mysigt att gosa med zache ikväll och kanske se på film vi 75 % av familjen!

ja det är väl så läget är liksom. hade en himla fin vilodag hemma i linköping. sov först hemma hos theodor, vi hyrde shutter island och sen var vi i linköping under onsdagen en sväng. OCH i linghem, så han fick se hur jag bor och allt. (haha jag hoppas det fick godkänt) så där myste vi ett par timmar innan jag åkte vidare till coop och träffade annie när hon slutat jobba för dagen. vi tog bilen hem till henne, lagade mat och snackade sönder om livet och såg på en skojig film. sen höll jag på att somna, så efter två någon gång släckte vi lampan och sa godnatt. och efter alldeles för få timmar fick en alldeles för trött julia kliva upp i skymningen för att få skjuts av familjen johansson tillbaka till oringen. men vad gjorde det? det var värt varenda sekund, sova kan jag göra en annan gång - det är trots allt sommar!
så tack mina två jättemysiga prickar för att jag fick tillbringa min onsdag med er!
nu ska jag ta fram fika innan amanda och zach ringer på. kyss!
/ kläder /

låt mig bara bara älska dig


amanda och jag i london i februari!

tjudulu!
käkar cashewnötter framför datorn och längtar hem.
fan det har blivit en vana det där, att alltid längta hem. när får jag vara hemma hur mycket jag vill egentligen? känns alltid som jag är påväg någonannanstans.

sprang mycket bättre idag. allt funkade perfekt och så missade jag nästsista med flera minuter bara för jag slappnade av att jag snart var klar med loppet. grymt irriterande och jag var pist när jag kom imål.
men josefina gjorde något ännu värre, hon hade varit i princip hela skogen sa hon. och haha vet ni? just idag blev vi intervjuade av jörgen auer och hans fotograf också! de stod och väntade på mig när jag kom från duschen och frågade ut oss om dagen och femdagars överlag. haha jag hade stressat som ett as så var inte i sötaste skicket så får hoppas de hoppar över att slänga ut en bild imorgon! haha annars är ju intervjuer alltid lika skojigt och man känner sig tusan proffsig! undrar dock om inte martin mutat honom eller nåt, haha får jag kolla upp. ;)

aaaannars är jag död.
slår väl på en film ikväll och somnar till. imorgon skulle jag så gärna vilja åka hem. spendera kvällen och natten med fina theo och busa oerhört under onsdagen med världens bästa annie. tänk om man kunde få som man ville ibland? pappa vill inte släppa iväg mig för jag alltid lyckas krångla till det, och det kanske vore en bra bakläxa men jag vill vill vill. hutg, det ska vilket fall regna på onsdag så det enda vi lär göra är ju att spendera dagen inne. jaja, vi får se hur det blir. nu väntar pasta och bacon och kaffe och vinetta till efterrätt! gött! ses snart igen, puss!

/ kläder /

vem ska jag tro på?

jag är tillbaka i lägenheten i hallsberg. snubblade fram på gatorna jag så väl känner igen med en väska av bly från tågstationen runt midnatt och känslorna slog mig som en hård spark. som ett slag kom allt tillbaka, jag mindes det jag försökt glömma. men jag försöker vara glad, det ska bli en grym vecka.

gick upp monstertidigt för syrran tävlade tidigt, jag startade inte förän framåt tolv så låg och hackade tänder i bilen och försökte sova när vi kom fram till tävlingen. jag blir så arg att direkt när jag är tillbaka på svensk mark ska vädret bli piss, så himla typiskt. allt blir så krångligt med regn, så mycket onödiga kläder och så vill man bara hem till en varm filt och kaffe istället för att umgås med alla söta vänner efter tävlingen - det blir helt enkelt bara heldumt.
vilket fall sprang jag inte så bra idag, missade alldeles för mycket men hade en jävligt bra tid ute i skogen - sprang med ett leende på läpparna och tyckte det var så himla kul. men så mycket borde jag inte missa, får slå mig på kinden imorgon och göra bättre ifrån mig helt enkelt!

nu väntar jag på falukorv och makaroner. mums! måste knalla ner till ica också och handla nytt kontantkort. asså herregu hur gammalmodig är jag egentligen? jag måste verkligen köpa ett abonemang och det med basta. puss så länge!