/ kläder /

midsommar 2010härliga bilder från min fina midsommar!
vädret var verkligen kanon för en gångs skull, läste att det inte varit regnfritt på midsommar på 6 år!!
sista bilden visar dennis hur han pekar mot domkyrkan där han har lägenhet och hur ledsen han var att det var så galet långt att gåå.
dansa är kul men jag föredrar att SUPA! haha kvällens låt woop woop!

åh vilken GRYM midsommar!
mådde piss och hade feber och var trött och håret var fulast på väldigt väldigt länge och jag var inte alls taggad innan men det blev så himla KUL! shiet, det behövdes ut i fingertopparna.

vi träffades en del tjejer hemma hos matilda först, vi gjorde tårta, kladdkaka och plockade fram kex & brie, grekisk sallad och chips med dip. när vi käkat oss totalt fulla på både grillat och vin ramlade grabbarna in vid 9 nån gång! då började festen regält, vi sjöng, lekte irländsk julafton, spelade fotboll och dansade in till det nästan började ljusna. roligast var när vi gick ihop tjej-kille och sjöng greaselåten you´re the one that i want, det var så himla kul att fula sig! fast aaallra roligast var när alla dyngskrek till den här låten här ovanför. jag kommer alltid att förknippa den med midsommar 2010, och då menar jag verkligen alltid!! så himla kul!! 

när vi festat klart traskade jag, tobbe, sofie, annie och dennis hem genom stan vid 4a någon gång. efter regält med gott fyllekäk somnade vi och vaknade inte föräns vid ett idag. tack som tusan alla som var med igår!!

>> idag har annie och jag däremot varit bakis i trädgårdsföreningen hela dagen, vi solade och hade det kanonmysigt - pratade igenom gårkvällen och vår resa till köpenhamn nästa vecka, kalas!
nae, nu ska jag ringa josefina. night!
/ kläder /

always where i need to betjao! whazuuuup?
sitter i mina rosa pants som jag inhandlade för grymt längesen och en ny vit tisha och ska snart ta tåget in till stan och fika med annie på steves. sover där ikväll, och imorgon ska vi äta frukost på stan och sedan sola och bada på tinnis hela dagen! på kvällen ska jag & jossan sedan träffa emmis och ta ett nattebad i hamra innan en sista kväll med storasyrran innon hon försvinner en månad på kollo med förståndshandikappade!
yes så fullt upp av roliga grejjer har jag just nu, helt splendid.

annars har jag rett ut en hel del saker med min fina syster idag. jag är skyldig henne miljontals förlåtelser och jag hoppas att det kommer nå hennes hjärta så fort som möjligt. hon är faktiskt min absolut bästa vän och syster i alla lägen, jag förstår inte hur jag kunde vara så orädd om något liknande - tänk om jag skulle förlora det..
så de tre sista sakerna jag vill säga innan jag försvinner i min twilightbok är att för det första, grattis min fina vän lina på din bara din dag, för det andra lyssna in the kooks - one last time den är helt jättemegafin, och för det tredje; jag älskar dig otroligt josefina.♥
/ kläder /

when did your heart go missing?

lyssnar på rooney och försöker skriva ner en packningslista inför imorgon.
kvällen igår blev väldigt bra. efter massa tid av planering till en fest med inget resultat bestämde vi oss istället för en grillkväll i ryd som sista mys innan jag flyr landet i två veckor. det andra bra avslutet blir förstås även emmis och jag som ska på festival imorgon också, jättemysigt!!

så iallafall; jag mötte upp annie och sofie och vi gjorde iordning oss i lägenheten i ryd. sen knallade vi till hemköp som självklart stängt fem minuter tidigare, vilket resulterade i att vi inte fick tag i någon engångsgrill. haha, men ändå gick vi till skåland och kunde samla ihop kol och grenar från grillarna där och vips med en halvliter tändvätska sådär var brasan igång. sen sprang jag iväg hem och mötte theodor och martin och plockade även med mig tallrikar och bestick. sedan satt vi och snackade och myste tills solen gick ner och myggorna bombaderade oss, då bestämde vi oss för att gå hem istället. där plockade theo fram gitarren och martin sjöng för full hals på balkongen och vi tjejer skrattade. haha det var fejnt. sen efter flera groggar blev annie och martin sugna på att dra ut på ågatan så theo som tagit det lungt kunde skjutsa de ner medan vi istället åkte hem själva efteråt. vi körde en drive in på mcdonalds och låg i soffan och myste till paolo nutini. mycket bättre än utgång! tihi. sen la vi oss, låg uppe länge för jag ville inte att kvällen skulle ta slut, jag ska ändå vara borta nu i två veckor åh..
haha dock vid 3 ringde annie och frågade om hon och hennes på-g-kille kunde sova i lägenheten också. så theo fick gå ut och kasta ner nyckeln och jag fick bädda ner de i soffan i vardagsrummet. och trots att jag verkligen försökte hålla mig vaken, somnade vi och vaknade när klockan ringde halv 7 imorse. theo skulle återigen jobba, och han fick säga hejdå till en halvdöd jättetrött-jullanbullan. åh jag vill inte åka. haha jag som var så taggad!! jaja, två veckor går fort och det blir säkert awesome! nu; koncentration på packningslista!!