/ kläder /

uppsnärjd i det blå

somrig bild på världens bästa syster idag när vi hejjade på orienterarfotollslaget efter skolan.
dock förlorade de men det är en annan femma! :p
godnatti!
klockan är lite efter elva och julia är trött och har ont i magen.
sprang monsterintervallerna nu ikväll så jag har fått någon slags ansträngningsmage antar jag!
tänkte inte säga så mycket annat än att imorgon ska jag och anna till lager 157 och shoppa lite, jag såg nämligen på mitt kontoutdrag som jag tog ut idag att jag har 2,5 tusen på kortet! kändes riktigt bra! förresten ringde annie nyss och peppade lite om torsdag. tänkte åka till henne direkt efter jag slutar, mysa där och hitta på massa bus och sedan göra oss iordning tillsammans innan festen på kvällen. åh jag längtar!
annars har inte mitt humör varit det bästa idag. återigen går det i dumma svackor och jag har kännt mig ensam och tyckt att allt känns tråkigt och meningslöst. den här känslan vill jag ha bort nu meddetsamma och istället ladda inför ett riktigt härligt påsklov med så himla mycket kul att hinna med!! nä nu ska jag titta scrubs och seeen sova. PUSS ♥
/ kläder /

party with my pain

julia i köket innan skolan
josefinas sovplats, linneas sovplats, och så min! mysigt

gu jag höll preciiis på att få ett galen-utbrott. internet har fått för sig att absolut inte fungera någonstans i vår lägenhet, inte ens sladden vill fungera på min och josefinas rum. så nu fick jag sätta mig i linas säng istället, och då glappar hennes sladd så den inte HELLER fungerar. aaaargh!!! nu har jag iallafall löst det med att satt största möjliga gummiguttabiten så sladden sitter.

bra dag förövrigt, slutade kvart i nio efter bara en lektion. eivy hade lyckats bli magsjuk (oops) och alla lektioner blev inställda, tjihu! eller eva påstod att även att jag var ledig skulle jag höra av mig för att få göra ett engelskaprov som jag missat, men glöm det! nu är jag ledig resten av dagen istället :)

ja, egentligen är det väl inte så förbaskat roligt. har en massa kvar på mitt anorexia arbete som resten av den här dagen/kvällen kommer att bestå av. ska väl få in ett spinningpass där också förmodligen.
förresten sov ju linnea här natten till idag, hon dök upp igår efter styrkegympan och då drack vi te och snackade hela kvällen. sen låg vi och fnittrade åt folk på internet innan vi dog typ 1. så nu har hon precis varit här och hämtat sina grejjer och dragit. nä vad sägs om att sätta igång att jobba nu? "åh ja det vill jag jättejärna julia!!" blööö tråkigt
/ kläder /

som en gång var hela min värld

jag har kommit på att mitt hår är fruktansvärt långt och att jag måste göra nåt åt skiten, det ser nästan lite äckligt ut. haha, det är min fundering just nu bara så ni vet.

har precis gjort ett fruktansvärt simpelt idrottsprov, jag hade pluggat massa massa i total onöda. dubbelmorr på den!
haha åh hanna hade förresten suttit och läst en massa gamla inlägg här på min blogg, eftersom den är snart 3 och ett halvt år (!!) och hittat ett inlägg som verkligen fick tillbaka minnen och skratt när jag läste det. dock är det nog bara jag, hanna och tvilling som förstår det men jag länkar ändå för att allt var så kul då, och jag saknar den tiden; här.
nä, nu är min kaffeochkladdkaka-rast över och jag ska fortsätta med anorexiaarbetet. dock är det ingen fara, det är himla intressant och man blir väldigt lätt insatt i allting. men huh vilken fruktansvärd sjukdom det är, så himla skrämmande..
puss vi hörs later!