/ kläder /

your love is, impossible


haha mycket bra bild på mig och johan, man ser oss så bra så!

hey guys!
har precis vaknat och gjort mig iordning för att snart gå långpromenad till skolan från johans hus.
usch det har varit jättejobbiga natten, jag har drömt mardrömmar och vaknat 137 gånger känns det som. usch, nu känner jag mig helt snurrig och vill bara krypa ner i sängen igen och vänta på att johan slutat.
men nej, så kan jag inte göra. julia måste gå på lektionerna idag trots att det är så sjukt onödigt!
det viktiga idag är att jag ska skriva ett naturkunskapsprov, och sen vet ni? sen är min skola i princip slut. inget viktigt och stort kvar, och därför kommer det kännas så himla bra när jag knallar hem idag!!

annars ska inte julia göra något speciellt idag. jag hoppas bara att solen finns kvar när jag kommer hem så jag kan somna i solen utan att behöva tänka på plugg ett endaste dugg.
åh, awesome. nu måste jag sätta på mig jeansjackan och gå till skolan. pusspuss!

/ kläder /

mors dag och festsnack


grattis världens bästa och snyggaste mamma på morsdag!! ;)woop julia is here.
sammandrabbningen blev bra, det blev det.
vi fick skjuts dit av henning och jullan, och sen började vi spela fotboll vid 1 nån gång. vi tjejer i bk toto kämpade som bara tusan med alla möjliga varianter men fick inte in ett enda jävla mål. haha men det var himla kul ändå.
när det var avklarat och olofström stod som vinnare åkte vi tillbaka till lokalen för att byta om och tagga inför öl-ol och äntligen korka upp, (jag var verkligen himla taggad för fest). josefina och jag sprang tillsammans och rapade som fan efter alla äckliga öl, tyvärr kom vi på delad sista plats efter att ha skitit i tre kontroller för att låtsas-leda tävlingen. hihi!
seeeen duschade allesammans och gjorde sig i festfina inför kvällen. klara och malin sprang förresten nakna på fotbollsplanen och musiken var i full gång, det kändes verkligen som att det skulle bli en jäkla bra kväll.
efter det plockade vi fram grillen och började grilla, det var skitmysigt eftersom det börjat bli lite halvkallt och då trängdes alla vid grillarna och alla var glada och erik melén spelade bästa musiken, helt läskig att han hade precis samma musiksmak som mig?! konstigt nog åt någon upp min köttbit så jag fick leta reda på korv hela kvällen, men som tur var drack jag inte för mycket på tom mage - det skulle verkligen kunnat förstöra kvällen!
ja, sen rullade kvällen på. vi dansade, pratade och hade det himla bra. dock blev kvällen så jävla lång och jag kände mig liksom festklar vid 12 typ. så när filip och olof skulle dra vid halv 2 hängde jag på och fick skjuts till bussen som tog mig hem till hallsberg lagom till klockan 3. jättejättedöd var det jättejätteskönt att få somna och vakna i sin egna säng. dock har jag himla dåligt samvete för att jag inte var med och städade nu dagen efter, jag vet verkligen hur mycket man hatar de som slinker undan med alla möjliga undanflykter så nu känner jag mig himla dålig. jag lovar att ställa upp nästa gång till hundra procent och jag hoppas inte det är många som är besvikna på mig. puss, nu ska jag bädda ner min trötta syster!

where were you when everything was fallin apart?
/ kläder /

sammandrabbning på g!


wakey wakey dags för party och sammandrabbning!
nu är det mörkt och kallt och dags för att sova.
imorgon väntar sammandrabbningen då massvis från olika orienteringsgymnasier träffas och spelar fotboll, förfestar med öl-ol och avslutar med en grym fest lång in i natten.
jag vet inte hur jag känner inför den här festen, lite både och. jag är verkligen sugen på att dansa och bli full och skratta tills jag får ont i magen på en enormt bra fest, men frågan är om det blir det?
förmodligen märks det, men jag hoppas håret och sminkningen är på min sida imorgon för då blir genast kvällen mycket roligare.
iallafall blir det lite sovmorgon fram till 10 imorgon då vi ska hoppa på tåget klockan 11 till örebro och placet där festen ska hålla hus. sedan rullar gästerna in efter 1 och sen är festen i full rulle, himla fint.

nu vill josefina sova och det vill nog jag också. vi åt pizza förut förresten. jag åt en med ananas och banan på och jag åt så jag blev helt proppmätt. haha, ännu en onödig info nu måste jag släcka lampan!
puss babies.