/ kläder /

fredagskväll i biomörkret

fina oskarshamn!

haha hej allihopa! julia lyssnar på hero med enrique och är riktigt sådär fredagsmysig idag.
har klätt upp mig med kjol och broderat linne och väntar på att mårten ska duscha färdigt innan vi ska traska genom snön till biosalongen.
hade en riktig hetsig dag idag! vaknade här i norrköping, vi åt frukost ihop för jag hade sovmorgon och sen skrev jag ett engelska prov på 100 minuter. blev helt slut, och när jag äntligen slutat fick jag för mig att zache var ensam hemma så jag stressade allt jag kunde för att hinna hem till honom innan han varit ensam för länge, och när jag rusar in i huset är det helt tomt. ingen vovve någonstans! daddan hade hunnit hem före och tagit ut honom på långpromenad så jag hade stressat helt i onödan.
well o well, har busat med zache hela eftermiddagen, duschat (i sällskap av zache) han envisades om att duscha han också så han slickade vatten från mina ben och blev helt löddrig och blöt, haha jättesött!
och så nu, någon timma senare är jag tillbaka hos baby!
>>imorgon däremot ska jag modella för ljunkan på stora torget! ska få håret våfflat och vita långa lösögonfransar och vara klädd i päls. det ni! 11.25 och 14.25, be there! nu ska jag hoppa i mina nya dojjor och dunjacka och ta min kille i hand och traska till bion. puss på er!
/ kläder /

what hurts the most?

hittade återigen en fin bild från hawaiifesten här på datorn!
linus & josefina, puss på er!

hejhopp!
ligger just nu i mårtens kingsize-säng och läser om förintelsen.
jag pluggar medan han kör ett pass på gymet! jag tog tåget hit direkt efter plugget och så pussades vi lite, (eller en hel del) innan han gav sig iväg och jag kröp ner för att dyngjobba nu. och det går bra, visst att förintelsen känns så tjatig, vi vet alla vad som skedde och årtal och hela kittet men trots det så blir jag så häpen av att läsa allt igen. nu har vi egentligen inte riktat in oss på det väsentliga, men ändå. jag kan inte läsa utan att tappa hakan här ner i knät på mig!
well well. kvällen består iallafall av pojkvänsmys! vi ska till våffelstugan som det kallas, ett ställe som ägs av samma människor som äger smultronstället i söderköping ni vet? det är ett mysigt krypin där de säljer våfflor med allt man kan tänka sig i! lite eget och personligt tycker vi, så det blir förhoppningsvis ett besök dit! sen får vi se om vi tänker se någon mysig film, något oc-avsnitt eller annat innan läggdags senare!
men nu ska jag fortsätta plugga och vänta på att mårten ska ramla in innanför dörren helt nytränad och fräsch! mums! pusspuss!
/ kläder /

22 november

hej allt.
vaknade på helt fel sida idag så hela min dag har varit helt fram och bak-vänd och knepig.
mina föräldrar bråkade med mig på morgonen och trots att de säkert ser att jag inte är på bra humör och vill tjaffsa med dem så fortsätter de. påväg till skolan var jag på dåligt humör, gömde mig i musiken och kom fram till skolan för en lång jäkla måndags-skoldag 8-5. dagen gick förbi med bara ett leende med läpparna när klasskompisarna försökte skämta med mig, och när jag kom hem fortsatte mamma skälla på mig. "har du slutat vara sur än?" "vad är det med dig egentligen?".
jag förstår inte att man inte kan få ha dagar då man vill stänga in sig i sig själv, när allt runt omkring bara känns jobbigt och man bara vill vara tyst och hålla sig för sig själv.
jag är fasen glad 360 dagar om året, så låt mig vara ledsen de där 5 dagarna som återstår och låt mig då vara!
vilket fall ändrades mitt humör mer när jag fick tag på bästa vännen och min kille landade i sverige efter ett par dagar i london. nu är jag glad och ska snart sova inför en mysig sovmorgon till halv 12 imorgon, två lektioner och sedan direkt till norrköping för pojkvänsmys. äntligen säger jag, äntligen!
nu ska jag släcka ljusen och ringa ett samtal, puss!