/ kläder /

slowly I can feel the happinessnae nu får det helt enkelt vara nog
. engelskan får gå precis som den vill, jag förstår inte hur hon kan tvinga oss att lära oss säkert hundrafemtio ord som inte ens är användbara i det engelska språket. åh jag nöter och nöter men de fastnar inte, så nu ger jag upp.

åh imorn har jag bara två lektioner, var av engelskaprovet dårå och sen ska jag möta upp annie på stan och sen flyr vi alla världens väg upp i landet till arvika i värmland för en helg där med en himla massa höstmys.
vi ska gå på en jättestor höstmarknad, gå ut på typ det enda placet som typ finns att gå ut på för vi är uppskriva på listan,(YEAH) och ha en allmänt grym och mysig helg tillsammans.
ska bli superfint att få vår västervik-vistelse från i somras, fast i höstverision liksom!

så det blir min helg! imorn ska jag upp sådär grymt tidigt, packa ner hela min klädhög som ska med till arvika, och dra till skolan. sen är jag back on track i linkan söndag vid 3 typ, och seeen har jag bara kortisvecka innan långledigt torsdagfredaglördagsöndag. åh vad bra det känns. bara engelskan blir överstökad kommer jag känna mig ganska lycklig tror jag. wiiiii! PUSS på er. hade förresten en jättejättejättebra eftermiddag/kväll i norrpan igår!
/ kläder /

such a wonderful life

färdigsminkad och färdigpåklädd och redo för äntligen en kväll utan plugg.
provet idag gick gryyyymt!
nu drar jag, mami och papi till norrköping! elina och jag hade tänkt gå ut där med lite norrköpingsfolk på den såkallade onsdagsklubben, men efter sjuk elina så blev det ändrade planer!
men PS (idag är det internationella pussdagen, utnyttja det ni som kan!!) haha puss och kram på er.
/ kläder /

tre månaders fängelse för pluranaturligtviiiiiiiiiiiiis
visade pappa mig tidningen med de här orden när jag kom hem trött som en jag vet inte vad från skolan idag: 

"Det var i mars som Eldkvarn-legenden greps med 3,36 gram kokain på fickan av polis utanför en restaurang i Göteborg. Enligt polisen visade han även tydliga tecken på narkotikapåverkan.
Nu döms den 58-åriga artisten till 3 månaders fängelse för bruk, innehav och överlåtelse av narkotika."

han kommenterar även i artikeln om spelningarna i november och december att han hoppas att de inte ska bli framflyttade, men att de inte vet säkert.

hur otroligt typiskt är inte detta nu när jag var så glad sent igårkväll när pappa berättade om spelningen?!
jäkla dumma skit..

nä nu ska jag bannimej laga lasagne för jag är så grymt hungrig. hoppas allt är bra med er iallafall idag! puss på er!