/ kläder /

Det är tjatigt att vara på rymmen jämt
Mysig sjukt behövlig dag i världens bästa grannstad!!!

Vi drack kaffe på café Broadway, såg på en provspelning av en teateruppsättning, shoppade nya underkläder, åt god mat på Saliga Munken och sist gick på bio på Cnema. Toppendag verkligen!
Nu är jag hemma och tänkte poppa popcorn och sova snart. Imorgon Motala och sen övernattning med Juicy och Hanny. Sjukt himla fantastiskt bra.

PUSS
/ kläder /

Beautiful lips.

Hej kompisar!
Gu tycker det är så SNYGGT och FASCHINERANDE med dessa läppar och med blandade läppglans.
Så snyggt att jag dör! Min vän från New York köpte som en klisterlapp med silverglitter som man klistrade på läpparna när hon skulle vara isprinsessa på Halloween, det måste jag också testa!

Idag mår jag lite sådär. Känner mig lite sliten och hostar och så känner jag mig typ hur ful som helst. Därför passar det utmärkt att hänga med mami och papi som erbjöd mig en Norrköpingsdag med lite teater, bio och god mat. I eftermiddag kommer Josefina hem och imorn ska vi träffa världens bästa Hanna.
Men nu ska jag fixa mig inför Norrköpingsdagen. Kramar till er!
/ kläder /

Update from Hallsberg

Hej hörrni.
Är i skrivande stund i min systers lägenhet i Hallsberg, tjugo minuter utanför Örebro.
Vi var ute ett gäng kompisar igår här i Örebro och testade nattlivet, blev en väldigt blandad kväll med många läskiga utkädnader, många närgångna för fulla människor och otroligt med kaos. Men det är alltid skönt och bra att få catcha up lite med mina bästa gamla gymnasievänner (nu låter det som jag är typ 27) men ni fattar!

Så nu har jag precis vaknat. Josefina och jag delade hennes 90 säng inatt, men det gick 2 timmar innan jag höll på att få panik för hon bredde ut sig så förskräckligt så jag vacklade iväg till hennes soffa med sängöverdraget och somnade där. Jag behöver nog inte tala om hur sne min rygg är idag. AJ.

Äsch. Nu ska jag försöka samla ihop och göra en frukost av det Josefina har i sitt kylskåp. Jag stod för alla pengar igår då både hon och jag väntar på studiebidraget som kommer på måndag så vi har liksom inte råd att handla massa gott och nytt på ica... Hata att vara student.

MEN PUSS PÅ ER. Jag skriver snart igen. Och förresten, dagens minus: Jag kan knappt svälja i halsen idag. Den är nästan ihopsvullnad. IIiiih. Hur äckligt?