/ kläder /

HEY HO LET'S GODå var jag igång med fix och trix inför ikvällen. Väntar med glädje på att Hanna och Josefina ska dyka upp här hemma runt 4adraget. Förresten kör jag på klänning UTAN BH ikväll då jag mina inlägg inte funkar och jag har jättelågt i ryggen. Får hoppas jag kan hålla mig i skinnet ikväll och inte dricka för mycket så de hamnar i vädret hahaha. Ska försöka posta en bild på hur jag ser ut senare. 

Ha nu världens skojigaste Valborg! Ta hand om varandra och KÖÖÖÖR!
Puss & kiss & hugs

/ kläder /

VALBORG & GLADA KÄNSLORHej kääääära ni!
Gick i skolan mellan 8-10 idag och har nu festat på en kanonfrukost med mamma och pappa som hade klämdag idag.
Ska försöka göra så mycket Filosofi jag bara orkar tills klockan slår 2 och jag ska börja fixa mig inför kvällen då tjejerna är på plats här redan klockan 4 för att börja tagga igång. Halv 6 ska vi vara på plats hos Frida för middag och klockan 8a ramlar resterande människor in för PARTY! Seeen får vi se om det blir utgång på det och då blir det Sliver isåfall som har FRI ENTRÈ! Hur gött?! 

Så dags att plocka fram plugghumöret för 197390 dagen i rad och KÖRA. Längtar tills klockan 2 då jag FÅR fixa mig och har allt kul framför mig. iiiiih. LOVE

/ kläder /

Vill kunna se tillbaka på denna stress-situation och stress-mage med ett leende på läpparna

 


Usch vad jag inte mår bra över min situation just nu. Förlåt att jag tjatar så otroligt mycket genom bloggen just nu, ni får gärna bara hoppa över att läsa det! Men det är en hjälp för mig och det är liksom det som är huvudsaken. 
Jag är stressad, jag kan inte ta itu med dagens "att-göra-lista" utan att jag fokuserar på hur dagens lista kommer se ut och oroa mig över hur jag ska hinna med allt då, samtidigt som jag inte hinner med det jag ska göra idag för att jag lägger energi på morgondagen istället, åååååh...


Jag vill bara kunna läsa det här om sådär 15 skoldagar då jag är klar, finito, finish med all skit och bara vara så himla stolt över mig själv att jag tog mig DIT. för just nu känns det förjävligt, och vägen känns så otroligt lång, och bara tanken över att det endast är JAG som SJÄLV måste ta mig igenom det här för att få de betygen jag förtjänar - gör det bara ännu tuffare. 

/ julia