/ kläder /

Livet rullar på och är tråkigt.

Hej på er! Tråkigt liv jag har för studen känner jag. Inget härligt att klottra ner, spännande tankar, en kittlande mage eller vad som, bara tråkiga rutiner och för många timmar sömn som försvinner med hösten. 
Förhoppningsvis när A är på plats hemma, så kanske det blir förändring. Det vore ju fantastiskt, men det är så mycket som ska stämma, så lätt att ta ut allt i förväg. Men så konstigt att det jag behöver för att skjutas uppåt, endast tänka positiva tankar och tänka FRAMÅT är en pojkvän. Jag kan inte uppnå lyckan själv, även om jag VET att det ska gå. Det ska inte behöva vara med en kille man uppnår den där absoluta lyckan.
Fast så kanske det är för mig. 

Well oh well. Sitter här med kaffekoppen och försöker komma igång för att sticka till ågatan och jobba lite. Vi kanske hörs inatt vid 4a när jag är hemma. Pussar
/

Ny fantastisk olja 50 ml!!!

Blev så otroligt glad när jag fann den här oljan i månadens Glossybox! Kunde inte pricka mig personligen bättre!!

En silkeslen olja som tillför glans och vård till alla hårtyper! Utlovar ett skinande blankt och vackert hår med enastående mjukhet, viktlöshet och glans! Alltså rent ut sagt en perfekt skönhetsbehandling för mitt frissiga ruffs!

Tack SNÄLLA glossybox! Blev så överlycklig! En recession kommer att komma! Pussar/ kläder /

James Horner - The PortraitMed denna fina bild från stranden i Båstad säger jag nu godnatt. Har haft en låååång jobbkväll och ska bli så skönt att somna. Bästaste Patrick körde hem oss vilket var helt underbart gjort, nu ska jag sussa fruktansvärt gottis i min säng innan fredag imorgon! Pussar