/

Hej igen!

Hahah jag sov så djupt att jag var sist ut på bussen. En tant fick väcka mig och jag gick av bussen helt yrvaken! Snacka om att man kommer vara snygg när man går av flyget i London alltså! ;) Iallafall, har druckit en supergod varm choklad för dricksen jag fick på jobbet ikväll, värt :)!! Nu sitter jag på flygplatsens golv vid ett eluttag då min mobil nästan är urladdad - och väntar på att jag ska gå in till gaten halv 8! Lång väntetiiiid, vill bara sätta mig på flyget och lyfta! Wiiie! Men skriver i London sen! Puss

/

På flygbussen

Hej på er! Nu är förmodligen ingen av er vaken men jag skulle bara uppdatera med att säga att jag precis slutat jobbet och att jag hade världens tur då flygbussen redan stod inne nu när jag kom gåendes mitt i natten med rullväskan 40 min innan bussen skulle gå! Så skönt. Så nu mumsar jag på en macka och ska sedan stoppa sova-listan i öronen och försöka sova så gott jag kan! Puss på er så får vi se när jag skriver nästa gång!

/ kläder /

Mitt band <3

 


Åh så bra. Åh så fina texter och så fina tankar de har med att nå ut med vissa budskap till publiken. Kamratskap, familjeband och hur vi ska våga öppna våra hjärtan.
Snälla kom till Sverige.