/ kläder /

Precis innan resan börjar mot Båstad


Jag och finaste tvillingsyrran <3

Hejsan! Har laddat hela dagen i sommaren med jordgubbsvin och rosé inför resan mot Båstad som snart ska påbörjas. Har solat och ätit gott med bästa tjejerna Elina och Josefina. Nu har vi suttit ute i kvällsolen i timmar och väntar nu på att vår skjuts ska dyka upp på uppfarten. Puss på er så ska jag se om jag kan blogga från iphonen när jag är borta. Inatt landar vi iallafall i ett hus i Båstad och imorgon blir det långbord och hela köret (får vi hoppas då vädret verkar bli ostadigt) men bilder kommer så småningom! Har lyckats byta bort mitt jobbpass lördagkväll så då ska vi nog testa på stan och köra all in! Yeeeeeey! Lova nu att ta hand om er över midsommarhelgen! Love!
 
/ kläder /

Morrn på er kompisar!

Hejhej hörrni!
Gick in på min blogg och såg att den endast visade inlägg från 2010, hoppas den inte strular så för er också. Blogg.se har nämligen börjat med ett nytt utseende så det kan säkert hända att vissa krångel ploppar fram.Vilket fall! Underbar dag idag! Ska hoppa i bikinin direkt och slänga mig på baksidan. Men först måste vi få i oss lite frukost. Ikväll bär det av till Båstad och jag hoppas det blir så himla himla roligt. Skriver mer snaaaaart!

/ kläder /

Ingen nära skulle gå en meter för mig, jag behöver dig

Hej på er! Så himla skönt med sommar och spontana smågrejjer åt höger och vänster. Idag har jag affischerat för Sliver 2 timmar, småhandlat på all den fantastiska sommarrean en underbar vit, fräsch, kofta till i sommar samt all dricka inför Peace nästa vecka OCH varit i Oppreva och klappat hästar och tittat på när Calle och Ola mekkade med bilen så den håller hela vägen till Borlänge. Nu är det kväll och jag väntar på att Josefina ska hjälpa mig med att slinga mitt hår. Imorgon ska jag fixa naglarna och göra lite småttis innan kvällsmys på Sliver med tjejerna. Några mer som vill ta några afterworks med oss så hör av er!!! <3