/ kläder /

Totally crazy

Hej vänner!
Herregud. Vi tänkte skita i Dubai för allt kändes så dumt och oplanerat. 
Men så ringer Annie och säger "VI åker?!?!" Men jag har tackat ja till jobb torsdag fredag så då svarade jag att bara jag kan jobba imorgon och sen flyga efteråt så kan jag byta bort fredagspasset. Och så slutar jag 18.00 och hittar en flygbuss 18.10 (!!!!!) som jag är framme med en halvtimma innan flyget går. Världens jävla tecken! Kunde inte vara bättre tajmat. Så nu tror jag att jag ska flyga till London imorgon och vidare till Dubai på fredag. Hur konstigt det än låter!!!!!

Puss
/ kläder /

Ska fånga min sista lediga kväll för veckanHejjjj!
Har jobbat hela dagen idag och sov dåligt inatt så var så skönt att pusta ut på tåget hem.
Men så ringde Elina och var pepp på att göra något kul så vi ska till Norrköping igen och försöka fånga kvällen! Elina glömde massa grejer där igår så hon behövde åka dit vilket fall så då tänkte jag hänga med :)

Så nuu är jag klar i min vita oversize-tröja och tighta jeans och ska snart sticka iväg. I köket sitter min faster och pappa och mamma och disskuterar min sjuka farmor som kanske ska åka in på demensboende. Det gör så ont att höra men sådan lättnad att något händer.

Men puss på er och fånga kvällen.
/

Everything is gonna be alright...

Morrn morrn! Ny dag & nya möjligheter! Det är tisdag och jag har jobbpass på Newyorker 13-19! Är tröööött och ser ut som ett vidunder men det ska nog ordna sig!

Puss på er och ha en fin tisdag så är jag tillbaka ikväll!