/ kläder /

hey beloved ones!hej bloggisen. förlåt för ett helguppehåll ni som tittar in varje dag!
iallafall är jag hemma igen, fick åka hem i brådska för att hoppa på ett jobbpass. hade inte tänkt åka hem idag verkligen men så ringde min kollega och berättade att hon så gärna ville vara med sina barn under kvällen och självklart kunde jag inte stå på mig då. så jag väntade till johan kom hem för att iallafall pussa på honom innan jag tog resväskan och åkte hemåt igen. var hemma 16.25 och jag började 16.30 så det var fasen längesen jag cyklade så himmelens fort.

vilket fall har jag haft en jättehärlig helg med en salig blandning av allt man kan tänka sig! men det berättar jag kanske om senare. nu ska jag ringa johan och imorgon (om vädret är på vår sida) ska vi äta picknick i trädgårdsföreningen ett gäng och dricka öl och sen får vi se var vår valborg tar vägen. ska bli supermysigt hursomhelst <3 så bra dagar framför mig nu och självklart är det härligt att somna med gott samvete att man gjort en tjänst ikväll OCH tjänat lite cash hihi. puss & natti 
/ kläder /

Mot Örebro för hotellhelg och fira Ellens födelsedag!Hej på er! Idag är det fredag och jag har packat en stor väska för hotellhelg i Örebro med Elina! Vi åker upp jag, juicy och Elina för att fira Ellen och gå på studentfestivalen 48H. Det är nämligen så att företaget vi jobbar för styr den här festivalen så de har bjudit upp oss på gratis boende, gratis festivalband och resa dit och hem. Och så var det rena rama turen för det här hamnade exakt samtidigt som Ellens födelsedag så då kan vi fira henne i samma veva.
Så alkoholen är nedstoppad, paketen är inslagna och glajjerna sitter på huvudet! Nu åker vi!

Pussar till er och ha en toppenhelg!
/

Kommer användas sååå in i bomben!