/ kläder /

Fika med härliga Lina!

Efter en lång sommar på olika håll fick vi äntligen våra scheman att överenstämma så vi kunde ses på en lunch. 
Vi drack såna här goda Snapple i smaken kiwi jordgubb och de är min nya favorit! #cravings
/ kläder /

Lördag & hundvakt åt en brun och en vit!Hej på er. Sov som sagt över hos min storasyster och hennes kille för att passa deras hundar idag när de är borta. Vi började med bus i sängen för att överhuvudtaget få upp mig från sängen. Sov av någon konstig anledning inget bra inatt fast de har en sån himmelsk säng! Sen började jag och Ossi leta efter Zach som vi inte hittade någonstans. Då sov han jättetungt inne i garderoben så han blev helt överlycklig när jag väckte honom med kopplet i handen. Så det blev en ganska lång morgonpromenad runt ån innan vi gick hem och åt frukost.
Jag tycker så himla mycket om att äta frukost hos andra eller ute eller liknande. Även om det är i princip samma frukost som man har hemma smakar det alltid så himla mycket godare! Fick till världens godaste kaffe i deras häftiga kaffemaskin också.

Men har dessa två småkillar efter mig överallt alltså! Kan inte ens skita utan att de sitter i dörrgläntan och tittar med sina jordglobar till ögon. Ser fram emot att Josefina kommer om en timma så jag slipper ha dåligt samvete för att de ser så ledsna och uttråkade ut! Det här ska nog bli en fin dag.

Puss!

/ kläder /

Mysig kräftskiva med mamma och morbror Tomas!

Jobbade en sväng med Malin i Norrköping idag igen. Vaknade först och främst av att Jeff och Josefina köpt med bröd och kom över på frukost. Sen körde de mig till jobbet i Norrköping och eftersom regnet öste ner fick vi ha idrottslektionen inomhus. Men gick bra det med och var lika mysigt som i måndags <3

Nu ikväll ska jag till Amanda och äta middag med henne och Angie. Sen ska jag sova där för att vara hundvakt där imorgon med Josefina! Så himla mysigt tycker vi. Kräftorna hann jag slänga i mig innan jag tog tåget till Amanda som jag sitter på nu! Puss på er och ha en härlig fredagskväll!