/ kläder /

Leaves falling from the trees
The beautiful small things

Flowers, A long hug, Shy smiles, The smell after rain, Starry nights, Falling in love, Hold hands, Getting lost in a book, Random acts of kindness, Leaves falling from the trees, The smell of freshly-cut grass, Morning mist on untouched fields ♥
/ kläder /

You're amazing just the way you are


Åh ikväll är en sån natt jag inte vill somna. Jag vill bara stanna uppe, lyssna på musik, titta på film och bara va med mig själv. Friheten att inte bry sig om vad klockan är. För imorgon drar helgen igång, jobbar fredag, jobbar lördag, går upp 7 för att hinna till genrepet lördag 8.30 och sen pust blir det söndag. Men ikväll har jag inget som låser mig eller begränsar mig. Utan jag kan stanna uppe hur länge jag vill och sova ut hur länge jag vill imorgon innan Elina plingar på dörren och en bästisdag väntar. 

Så inatt ska jag stanna uppe länge. Inte känna av stressen som kommer finnas när jag vaknar imorgon utan bara mysa för att jag kan. Jag ska börja att se Good will hunting. Kyss
/ kläder /

Kollage om Marvel Comics

Hej på er! Åkte och handlade nu på eftermiddagen med mamma och pappa och sen åkte jag direkt på mötet på Expo Hälsa. Gick igenom allt för lördag och var vi skulle samlas och få våra pass osv. Jag var enda modellen på plats så var tråkigt att inte få träffa resten, men det får bli på lördag!
Nu ska jag koka mig en kopp té och ladda ner någon film och ha uppesittarkväll för imorgon är det full rulle för mig. Eller förresten, jag måste ju duscha och raka benen och måla fossingarna och allt sånt för det hinner jag ju inte imorgon kväll för då jobbar jag ju! Åh jag som låg så skönt här i sängen. Jaja! 
Puss och kramis! 

Fashion from Marvel
 
Fashion from Marvel by juliaaalmen featuring black eye makeup

Topshop
370 SEK - topshop.com

Sweat shirt
185 SEK - sheinside.com

Red top
120 SEK - maxnina.com

Tie top
ebay.co.uk

Tie top
ebay.co.uk