/ kläder /

Häng med Johan och Clame

Sjukt trevlig lördagskväll i huset i Hallsberg med Johans nära kompis på besök. Vi har lagat middag, pratat, druckit öl, lekt med helikopter med fjärrkontroll och lirar nu lite tvspel. Himla skön kväll och himla trevligt faktiskt. Dock börjar tråkiga jag bli trött som alltid så får väl se hur länge jag håller de sällskap! Puss & kram!

/ kläder /

Midsommar i bilder!

Här får ni lite känsla av hur jag hade det på mitt Midsommar på Hönö såhär en vecka i efterskott. Älskar Johans nya kamera som fångar så mycket ljus och glädje i bilderna! ♥

Jag och Linn!Johan och jag precis när vi kom dit. Alla som hade sagt till i förskott hade kransar som väntade på än när man kom dit. Visst var de fina? Anna, Johans bästa vän och nästintill syster som arrangerade festen och så Linn! 


Pär som kom från Skåne och var supertrevlig.


Oscar Nypan Nyqvist som åkte med oss från Hallsberg förstås!Och så jag! 

Min Johan!Dags för de självklara midsommarlekarna. Här i väntan på indelning. 


Långbord med sånghäfte, buffé, havskräftor, snaps och massa festligheter!Annas urgulliga lillasyster Linnea och hennes tjejkompis!Anna var högsta höns och alla lyssnade förvånansvärt (not) bra på henne. Stackarn!

Fina Anna i profil!


Ahlberg bjussar på alkohol haha!


/ kläder /

Kvällsbad i Gårdsjön!

Hej kompisar! Härlig jobbkväll med Ellen! Jag bakade kladdkaka och hela gänget åt med glädje! :) så tiden gick fort och efteråt bestämde sig jag och Ellis för att ta oss ett nattbad! Vi sprang i och var beredda på att det skulle vara superkallt men det var faktiskt så pass skönt att vi låg i länge och myste! Och Nelson sprang tillochmed i och simmade så himla sött <3

Men nu måste jag sova för jag ska snart upp igen och jobba! Puss & kram!