/ kläder /

Warm Bodies

Precis sett klart en egen och fin berättelse om en zombie som blir kär i en levande människa och hur kärleken förändrar allt. Sköna skämt, underbart soundtrack och alldeles lagom lättsmält. Vet att min syster kommer bli besviken på mig att jag inte läst boken som jag sett att hon haft i sin bokhylla, men kunde inte låta bli. Se den, läs den <3 jättebra helt enkelt.

/ kläder /

Krångel och trött juliaJag bara låg och log i min säng när jag dåsade mig genom förmiddagstimmarna för att vakna till liv - sängen var så skön och en sovmorgon kan vara så underbart tycker jag! 

Tillslut bestämde jag mig för att det var nog av gos och åt lite ihopskrapad frukost och fixade mig och knallade till jobbet. Tänkte att jag skulle få mig på underbart humör genoma att titta min fina lön på kontot (lönedag idag). Till min förvåning tappar jag hakan och ser att jag fått in 550 pund på kontot. Jobbat heltid, 40 timmar i 4 veckor och får ut 5500 kronor. Det räcker inte ens till min hyra! Blev helt svettig längs hela ryggraden och gick till jobbet med alla konstiga tankar snurrandes i magen. Hur tar jag mig till flygplatsen utan en endaste krona? Hur har jag råd till mat? Julklappar?!??! 

Som tur är berättar jag för min svenska kollega om min panikattack och hon berättar att alla haft samma problem och saknar summor. Jobbar man fulltid ska man ha cirkus 1200 pund på kontot så min lilla lön kan liksom inte stämma. Så nu måste jag lämna in ett bevis på de jobbade timmarna och om vi har tur får vi ut mellanskillnaden i nästa vecka. Vill inte tänka på vad som händer om de får för sig att betala ut den med nästa månadslön. Nä då kan de fasen inte ha några anställda kvar för alla har ju jul framför sig och behöver sina pengar. Imorgon ska jag bli arg och ställa krav! Jag är så trött på allt krångel här i London åt höger och vänster. Fick näsblod när jag kom hem och det får jag bara när kroppen är stressad/ledsen/sjuk. :(

Nu ska jag se Warm Bodies och stanna uppe sent. Lagade baconlindad kyckling, god sås och potatisklyftor som matlåda imorgon och benen skriker bara efter sängen. Puss!

 
/ kläder /

sista småbilderna från annas kamera


♥!!