/ kläder /

Bums i säng

Hej på er! Sov ut, åt lugn frukost och skrev ner en dagens att göra lista och tog sedan en dusch och stack till jobbet. Jobbade stängning och snabbade mig sen hem för att möta upp Julia och åka till andra sidan Themsen där en kompis har en så otroligt fin lägenhet för att ha lite onsdagsmys och se på film och äta popcorn. Utsikten var otrolig! Speciellt när klockan var så sent. Man kunde se så långt och alla byggnaderna tindrade i ljus såhär by night. Så vill jag också bo!
Efter att alla i princip somnat till filmen tog vi sedan en taxi hem genom fina knightsbridge och sloane square och tillslut Hyde park och hemåt Baker street! Nu är klockan halv 5 och imorgon är jag ledig och massor står på schemat! Pussar!

/ kläder /

Don't criticize what you can't understand

Ligger och lyssnar på dylan och sjunger med. På fredag ska jag och Lisa till älskade puben i Earls Court där Dylan, Hendrix och Bowie live-uppträtt. Ska bli så spännande.

Okej dag på jobbet idag. Mycket att göra och få i personalen så tog ett tag innan jag äntligen fick gå på lunch. Juliet var tillbaka från sin semester och hon är som en hönsmamma och tar så väl hand om mig på jobbet <3. Slutade klockan 8 och gick hemåt och bytte om till varmare kläder och mötte Annie nere vid tubstationen. Så åkte vi till Covent Garden och tog en afterwork. Gillar Covent Garden så mycket! Vill hitta mina favoritställen där! Var så skönt och sitta och babbla om riktiga grejjer och tillslut beställde vi in varsin mokka och cappuchino och klockan sprang iväg och blev nästan midnatt. Annie åker till LA imorgon så vi var tvungna att prata ifatt massor. Ha det superbra nu vännen så hoppas jag du är tillbaka på fredag så vi kan ha Halloween-fest på lördag!!! 

Nu har jag och Moa pratat och skrattat sen hon kom hem ungefär samtidigt som mig. Vi går om varandra helt och hållet när hon jobbar sena kvällar/nätter och jag jobbar dagar. Men nu börjar jag halv 3 imorgon och hon jobbade tidigt pass. Natti änglar!
/ kläder /

Brev från Sverige!Alltså trodde det var nog med tårar nu för ett tag när jag pratade med mamma i telefon i söndags och slutade med den där jobbiga gråten ni vet när man inte ens kan få fram mer än små pip mot slutet. Satt verkligen med ansiktet i händerna när vi lagt på och var helt förtvivlad. Det är något med att höra sin mammas röst och när hon berättar att det är så tomt att se in i mitt flickrum varje dag att det står tomt. Fy!

Men så fick jag brev från mamma och pappa idag <3 Fullproppat med godis och med ett brev från mamma som gick rakt in i hjärtat. Ännu mer tårar! Men tårar av kärlek. Är så oändligt jäkla tacksam att jag har en familj som stöttar mig och delar sådan stark kärlek att det känns över svenska gränsen rakt in i mitt tunga 20årshjärta. Det rosa armbandet tänker jag ha på mig varenda eviga dag här borta i London, då känns det som du är med mig mamma <3. Jag älskar er tusen gånger runt jorden och tillbaka igen. Tack!