/ kläder /

Michael Kors till samlingen!

Äntligen fick jag med mig en ny klocka hem och den här gången fick det bli Michael Kors. Nu kan jag äntligen ha koll på tiden igen till skillnad från min lilla Armani som stått still så länge jag kan minnas.

Lite blaffig för min del med stora bokstäver men den får funka som jobbklocka! Kramar

 
/ kläder /

Hell yeah!

Fått mitt Insurance number i brevlådan idag så ringde Forever 21 på direkten så nu ska jag in och ta en kopia på brevet och sen ska de bekräfta när jag kan börja! Så himla himla skönt om de nu har väntat på mig och jag slipper söka vidare! Sen möta Moa i Camden och strosa runt lite och peppa inför flytten imorgon! Puss!!!

/ kläder /

Prisandes

Otroligt spännande film från början till slut. Lite överdrivet polisvåld och våldscener när jag ändå fick blunda och hålla för öronen men annars spännande story som var svår att lösa. Verkligen sevärd! Minus dock till snubben brevid oss som snarkade genom hela filmen trots att jag kastade popcorn på honom för att han skulle vakna. Alla vände sig om i biosalongen och tittade åt vårt håll så tack för det hahah. Tillochmed när bion var slut och ljusen tändes låg han över två säten och sov med händerna i brallorna. Skummis...

Men nu mysa till one tree hill och temuggen innan läggdags. Imorgon en ny vecka med flytt på tisdag! Peppen!