/ kläder /

Sing when you're in love, sing when you're out of loveHej kompisar!

Eftermiddagen flög iväg och vips var dagen slut och Clara hämtade upp mig med bilen och vi körde förbi systemet i Norrköping för lite go'dricka inför Valborgsfirande imorgon hos Frida och Fredrik. Sen lagade jag middag åt pappa och mig och nu har jag tänkt börja skriva på en önskelista. Den 27e maj är det min och Josefinas dag igen! Tänk vad tiden springer iväg. Hittade billiga biljetter till The Enemy den 28e i lokalen på Koko i Camden och jag blev så himla sugen att försöka planera ihop att åka dit. Men samtidigt är det en perfekt helg för födelsedagsfest här hemma med alla fina vänner och dessutom kostar ju flygbiljetter och transfer så plötsligt är man uppe i världens Weekend-resa. Attans.
Kan bara föreställa mig hur bra jag skulle må med en öl i hand, en sliten tischa och converse längst fram till "Sing when you're in love". 
/ kläder /

Whatever people say I am, that's what I'm not.Hej hörrni! Bjuder på en fantastisk bild från Kolmården. Josefina och Lina är lätt bäst på bilden!
 
Idag jobbade jag till 4 snåret och hade en riktigt bra dag på jobbet. Fick hjälpa till på lektionerna då Malin och rektorn var sjuk så det är alltid extra roligt! 
Efter jobbet åkte vi direkt till Ikea och jag handlade lite ljus och en rosa ljusbricka (as usual). Josefina flyttar ihop med en tjejkompis imorgon så hon behövde lite nya grejjer! 
 
Nu sitter jag och syster i min säng och ser på Vänner och läser. Imorgon har jag sovmorgon innan eftermiddagsjobb till efter 5! Puss & kram 
/ kläder /

Underbar födelsedagshelg i gnällbältet!

Denna helg hade jag peppat så förbannat inför, och den slog tillochmed mina förhoppningar med hästlängder.

Ellen kom hit på tidiga eftermiddagen i fredags så vi började med att dricka lite öl på baksidan och laga lite middag. Sen tog vi tåget in till Linköping och drack mer öl på 55:ans uteservering och mötte upp Clara som hade en överraskingspresent för Ellen och annat sött. Runt 1-draget blev jag och min vapendragare hungriga så vi fick med tjejerna till McDonalds. Hade ju fått min efterlängtade lön så kunde bjuda Ellen på en lyxig Happy Meal. Och vi fick spiderman-brillor! Nästa dag tog vi bilen till Askersund och Ellens föräldrar för firande med hennes släkt och familj. Det var sommar i luften och vi gick en promenad med deras hund Nelson. Och åt grillat och fantastiska bakverk och bara hade det fantastiskt bra i solskenet på deras framsida.Sen åkte vi in till Örebro och fick se Julius och Ellens lägenhet för första gången. Vi bättrade på sminket som total-svettats bort i sommarvärmen och fyllde systemetpåsarna med öl och promenerade till "Karlaparken". Där blev vi ett stort gäng med både nya kompisar och gamla kompisar och njöt av sista kvällssolen och spelade lite gitarr och värmde upp inför kvällen.


Såhär många var vi. Hej gänget!
 


När solen inte värmde längre packade vi ihop och förflyttade förfesten till Ellens och Julles lägenhet. Där pimplade vi vin och babblade och bytte om innan vi gick in till nattklubben Satin till 23snåret någon gång. Sjukt peppade för att dansa oss varma och glada! Där mötte vi ett helt gäng gamla vänner och jag vet verkligen inte var klockan tog vägen. Jag och Gustaf satt och pratade om fantastiska saker och personer och städer och band och plattor och tiden bara försvann! Sedan vips spelades "Ramlar" med Håkan minns jag och vi fick bråttom hela bordet för att samlas och skrika högst på dansgolvet och dansa ur oss den sista energin. Det kändes som att Ellen var lycklig, syrran var lycklig och alla hade en himla lyckad utgång bara. Glädje!Sen drog vi hemåt på lite "efterfest". Julius och Ellen somnade med öronproppar för vi var så livliga, jag och Gurra låg med hörlurar och tittade på Bob Dylan på youtube och sjöng med i texterna och Armin och Josefina låg och pratade och vi alla fnissade och flummade då Ellen bad oss gång på gång att vara tysta hehe. Tror vi drack vin in glas och åt pizzas i sängen där någonstans också. Men det var spritt språngande omöjligt att få plats 4 pers i en 1.40 säng så det slutade med att syrran och Armin fick ligga på golvet mohaha. Bilden är från frukosten på Espresso House där vi vaknade till liv runt lunch idag.
 
Avslutade Örebro-vistelsen med en sväng till Kvinnersta kalkbrott och lite solning och babbel. En helt fantastisk helg och så perfekt ur många synvinklar. Vill fortsätta leva såhär flera dagar framåt och slippa jobba. Puss!