/ kläder /

Sista kvällen innan jullov


Nu är det en ynka dag kvar innan jag åker hem med snälltåget och tar jullov. Har sagt hejdå till Vivi som tog kvällsflyget nu ikväll från Köpenhamn till Helsingfors. Så nu är det bara jag kvar i en lägenhet som är ett enda tomt skal. Flyttlasset gick igår härifrån till den nya lägenheten i Kirseberg och min rygg och mina armar gör så ont idag! Men det gick smidigt och skönt att ha allt färdigt när vi är tillbaka i Malmö efter jul och nyår.

Sista kvällen med Vivi så kurade vi ner oss i soffan med en skål popcorn och tittade på hobbiten. Sen fick jag sova i hennes dubbelsäng med bara en oskön kudde och en filt då vi redan flyttat resten. Men det gick bra det också!

Idag har jag varit i skolan en sväng på förmiddagen. Sen tog jag en sväng på stan och handlade hem lite julklappar till Amanda. Äntligen har jag lite att slå in! Köpte julänglar och fina paketsnören också för att göra presenterna extra "juliga". Men nu ska jag hoppa in i duschen så får vi se om det blir en filmkväll eller hemmakväll. Puss och kram
/ kläder /

Julpyssel i Eriksfältskyrkan!

Idag tog Johanna med mig till Eriksfältskyrkan för lite julpyssel med hennes kompisar. Det fanns pyssel i mängder och var ett perfekt avbrott i min fängelsehåla till rum framför hemtentan. Jag knåpade ihop fyra julkort och en ljusslinga som jag ska hänga upp i min nästa lägenhet. Det är faktiskt en riktig ljusslinga med ljus från batterier som jag bara hängt julkulor på!

Var iallafall kalasmysigt och det bjöds på saffransbullar, peppisar och kaffe! Det var så skönt att koppla av och göra något helt annat! 

Såhär såg det ut: 


Mitt resultat! Sött va?Jag och Johannas kille Kevin

Fanny, Johanna och Kevin


Boel, Fanny, Johanna och Kevin! 
/ kläder /

It feels bad now but it's gonna get better - someday.Hallå kompisar.

Det är onsdag och jag är ledig idag och imorgon. Har en uppsats till fredag som tar upp de flesta vakna timmarna men den börjar få struktur och det känns som att den snart är färdig. Men man stirrar sig liksom blind på den när man hela tiden har den framför sig.

Imorgon är det även julmiddag med festmästeriet nere på kåren. Jag har fortfarande inte bestämt mig om jag ska gå för känns inte helt rätt i magen tråkigt nog. Men i helgen är sista studentfesten på studentpuben för året så då ska jag nog få med Vivi, kanske bjuda in till någon härlig förfest eller förfesta på rönnen och ha en himla härlig kväll förmodligen. Så jag hoppas vi går mot finare tider i hjärtat och magen.

Nästa fredag går jag ju på jullov iallafall. Hembiljetten är bokad och känner jag att jag hinner med det jag vill tar jag tåget till Motala så kan Gustaf hämta upp mig för att ha lilljul med god mat, tänd brasa och små klappar i hans stuga i Åmmeberg. Man ska omringas av människor som vill ha en omkring sig, som uppskattar, kramar om och fyller än med positiv energi. Så ta hand om varandra och låt aldrig någon glömmas bort. Puss på er.