/ kläder /

It feels bad now but it's gonna get better - someday.Hallå kompisar.

Det är onsdag och jag är ledig idag och imorgon. Har en uppsats till fredag som tar upp de flesta vakna timmarna men den börjar få struktur och det känns som att den snart är färdig. Men man stirrar sig liksom blind på den när man hela tiden har den framför sig.

Imorgon är det även julmiddag med festmästeriet nere på kåren. Jag har fortfarande inte bestämt mig om jag ska gå för känns inte helt rätt i magen tråkigt nog. Men i helgen är sista studentfesten på studentpuben för året så då ska jag nog få med Vivi, kanske bjuda in till någon härlig förfest eller förfesta på rönnen och ha en himla härlig kväll förmodligen. Så jag hoppas vi går mot finare tider i hjärtat och magen.

Nästa fredag går jag ju på jullov iallafall. Hembiljetten är bokad och känner jag att jag hinner med det jag vill tar jag tåget till Motala så kan Gustaf hämta upp mig för att ha lilljul med god mat, tänd brasa och små klappar i hans stuga i Åmmeberg. Man ska omringas av människor som vill ha en omkring sig, som uppskattar, kramar om och fyller än med positiv energi. Så ta hand om varandra och låt aldrig någon glömmas bort. Puss på er.