/ kläder /

Hejhej från Brasilien

Hej från Brasilien! Här är det 30 grader, fuktigt i luften, lyxigt, och vackert! Vi har både solat vid poolen på terassen och nere vid stranden. Och jag har badat i havet, säkert 28 grader varmt! Och så har har ju självklart bränt mig som ni ser längst ner. Vi hade solfaktor 15 och här behövs visst solfaktor 50. Så idag fick jag sola i linne och skydda bröstet. Nu har vi duschat och ätit sen lunch och ikväll kommer romero! Då ska vi gå ut ett gäng och äta innan vi ska till en klubb i en takvåning. Ska bli riktigt spännande. Igårkväll kom Stenio och Adriani hit och hade en liten BBQ-fest med oss. God mat, öl och varma kvällar. Underbart! 
 
Såhär ser det ut en så länge från min mobil. Pussar!
 / kläder /

Från Heathrow flygplats!!

Hallå från Heathrow Flygplats!
Annie och jag har checkat in och stoppar nu i oss varsin macka och kaffe på Nero. Hoppas på mycket och god mat på flyget hehe!
Landade ju igårkväll och möttes av Annie och Vida och Gabbi i lägenheten som köpt sushi till mig. Annie och jag låg uppe och tittade på en romantisk komedi och sen somnade jag på min madrass brevid deras säng. Idag åt vi frukost på Crush och sen sprang jag lite ärenden på stan. Köpte fleecetights att flyga i (<3) och två presenter till Annie som fyller 22 år medans vi är i Brasilien.
Sen åkte jag ut till Swiss Cottage och hämtade hem en massa sommarkläder som jag lämnat i Hannis lägenhet, men tråkigt nog jobbade hon så fick inte babbla med henne och krama om min nya Londontjej som jag hoppats på. 
Sen har vi bara laddat och nu är vi påväg. Snart boardar vi! Sen tar det många timmar innan jag är nere på marken igen. 

Puss på er i massor! Ska ta med mig solen hem till Sverige. (Om vi nu får någon) Tjohej!
/ kläder /

Flyger nu till London! Brasilien och Sydamerika imorgon ♥


Måndag och jag flyger till London om ett par timmar ♥
Har packat och funderat på vad som är viktigast att ta med och sminkat mig redo. Pappa skjutsar mig till flygplatsen runt 3 snåret och jag landar i England vid 7 ikväll. Då ska jag ta flygbussen och tuben hem till Annie så ska vi ha en mysig kväll och peppa inför vårt äventyr imorgon. Flyget till Sao Paolo går inte föräns imorgon kväll och tar cirkus 12 timmar uppe i luften ut till ön Florianopolis. Brasilien ligger fem timmar före oss så vi landar onsdag morgon. Det har inte kommit ifatt mig att vi ska till Sydamerika imorgon och långt långt bort men hoppas känslorna kommer när jag träffar Anniepannie. Puss på er och ha en förtjusande vecka <3