/ kläder /

Dance to another tune


Glad fredag på er! Jag hjälpte Josefina att plocka i ordning innan hon stack iväg till Köpenhamn med sina kompisar. Jag har lagt ut min balklänning på Blocket och hoppas bli av med den inför den här våren och alla dess baler. Behöver få in varje krona som går nu känner jag. Är verkligen pank som en ökenråtta nu och är så tacksam att jag får komma hem till mina föräldrar och ladda om och lämpa över mitt flyttlass för ett litet tag.
Om det nu blir en lägenhet i grannstaden eller att sticka iväg och plugga, det får vi se längre fram. 

Men denna klump som jag visste skulle bli så fort jag kom hem gör att jag får ont i magen precis under bysten. Måste släppa loss bhn och får svårt att andas. Det måste vara något stressrelaterat. Mamma har köpt olika tabletter som jag testat mig fram med men det släpper inte ens det minsta. Får hoppas att det lugnar ner sig för hade tänkt åka till Claris. Kisses
/ kläder /

Bokat flygbiljetter och knepat med CV

 
Hej ni! Jag håller på och laga chicken nuggets med sötsursås och ris. Mums mums mums, är så hungrig. Lyckan att stoppa ner det i kundvagnen igår när jag hängde med mamma och pappa och handlade och har en rätt helt gratis. Idag har jag haft en sån där data-dag. Laddat ner Openoffice för ingen av datorerna hemma har något skriv-program, (bara det tog lång tid för Julia som har svårt att hitta till de mest tillförlitliga sidorna) och sen har jag uppdaterat mitt CV med de nya anställningarna jag har med mig hem i bagaget och gjort det enklare att förstå med datum i nummerordning och så ni vet. Sen har jag mailat runt lite inom LSS för att förhoppningsvis hitta en lucka någonstans om vi har tur. Men det är svårt. Men jag har iallafall fått ett namn nu som jag ska kontakta så det får bli morgondagens projekt. Sen har jag även bokat mina biljetter tillbaka till London, (och icke för att jag redan saknar det) utan för att det är därifrån jag reser till Brasilien med min Annie. Så 17e februari har jag fötterna på Englands mark igen. Var skönt att ta tag i det så det inte kostar alldeles för mycket ju närmare inpå man kommer. 

Men nu ska det smaka gott med mat efter att jag gjort pappas uppdrag för dagen, skotta uppfarten. Så lite mat i magen, en kopp kaffe på det och sedan lite bokläsning som belöning för att jag varit så duktig. Tjillevippen! 
/ kläder /

And in that moment - I swear we were infinite

 
 
 I Sverige igen ♥ Hemma efter en lång resa igår med mycket packning men två solstrålar som mötte mig på flygplatsen och körde mig hela vägen till dörren hemma i Linghem. Verkligen så skönt i magen att se de två fina fina kompisarna igen. Har idag packat upp, slitit upp många brev som väntat på mig här hemma och betalt räkningar och blivit glad över ett erbjudande om semestervikariat i sommar igen inom handikappsorgen i Askersund men som förstås ser lite annorlunda ut i år och annat sånt där smått och gott plock man gör när man precis landat hemhemma. Ringde särskolan jag vikarierade på i höstas innan jag flyttade till London och pratade lite med den härliga rektorn och talade om att jag nu var hemma igen och kan hjälpa till om det krisar. Sen har ja har jag haft en kväll ensam med mina föräldrar då Josefina åkte till Norrping för att träffa lite kompisar. Mina fina föräldrar som jag saknat så <3 Att man kan bli så glad av att bli omfamnad av de och höra deras engagemang om hur man haft det och hur man tänker. Och att se på musiktv med de på kvällen och bara va. Aaaaah säger jag alltså.
 
Nu ska jag äta choklad som jag fick av mammi och fara till Hogwarts en sväng innan läggdags. Puss på er!!