/ kläder /

Ledig fredag efter en fartfylld och fantastisk vecka



Halli Hallå!

Har en ledag fredag efter fyra dagar ute på skolan i Norrköping. Först blev en lärare sjuk så då fick jag hoppa in måndag, tisdag och sen blev Malin sjuk så fick jobba onsdag, torsdag. Toppenkul!!!

Men idag var alla tillbaka och friska och krya så jag har en ledig fredag! Sitter och jobbar lite framför datorn med nya ansökningar inför sommaren, ringt min chef för Omsorgsgruppen och ordnat lite inför nästa vecka.

Men nu ska jag nog unna mig en kopp nybryggt kaffe ute i solen och min bok. Glad fredag kompisar! 
/ kläder /

No direction home

Hej ni! Klockan ringde 6 imorse men jag var pigg upp och satte upp håret i en hög toffs och åt en god lång frukost. Mötte upp Malin på tåget och hade en lärorik och fartfylld dag. Jobbade bara halvdag så var hemma igen till 2 och slumrade till efter en stor kopp kaffe med Josefina. Det är så mycket intryck och man jobbar så intensivt med barnen att det tar på ett ganska lustigt sätt. Jag känner det liksom i hela kroppen! Så det är skönt att känna att jag gör nytta såhär igen. Imorgon jobbar jag heldag och ska med gänget på utflykt in till Norrköping en sväng. Känns bara bra i magen trots att sängen är skön så tidigt på morgonen.

Men nu har mamma och jag tittat över utbildningar inför hösten. Den jag låter mest passande är Socialpedagogiskt arbete inom Funktionshinderområdet på Malmö Högskola. Jag vill förändra och förbättra förståelsen för människor med funktionshinder och det låter mest inriktat på det som står mig närmast hjärtat. Men sökningen fortsätter!

Nu ska jag se på "No direction home" om Bob Dylan och sen krypa ner i sängen. Puss!

/ kläder /

Wha min dator har kickat igång!


Åh fantastiska nyheter. Min dator har orkat igång! Min älskade stora gigantiska dator med det sjukt sköna tangentbordet och enorma skärmen är snäll mot mig igen. Det är därför jag bloggar så sällan nu för tiden för ogillar att skriva på ipaden eller telefonen ni vet. Den valde nämligen att protestera när jag flyttade till London och lät som tio traktorer när jag slog igång den och det var ju inte möjligt att sitta vid skiten. Den gick inte att stänga av och jag gömde den under flera täcken för den lät så förskräckligt. Så hade jag kånkat den hela vägen till London då den väger 5 kilo typ och så skulle jag inte ha någon användning av den. Men nuså! Kanske ger den upp imorgon igen men just nu är jag så glad så att den fungerar.

Utöver det hade jag en fin fin fredag med Lina och Amanda först på Ikano. Sen hängde jag med Amanda hem och gick på långpromenad i Tinnerö med hundisarna och sen avslutade jag min fredag med tjejsnack och middag med fina fina Frida. 
Igår fyllde pappa 55 och vi gav honom cykelskor i födelsedagspresent och en lagad middag. (Han brukar alltid stå för den annars på helgerna). Han blev riktigt glad och vi hade det riktigt mysigt med pappas syster och man och farfar och morbror Tomas. Idag har vi grillat första gången för i år och varit på promenad ute i solskenet. Men dumt nog gjorde Zach illa sig så vi fick vända hemåt med en haltande framtass och vi är fortfarande oroliga för vad det kan vara. Ormar som kommer fram såhär i tidiga våren är ju mardrömmen :(

Har haft en sån där skön helg på Alméns vis och nu har jag krupit ner med popcorn och ska se på Wolverine eller läsa min spännande bok. Imorgon ska jag hoppa in på skolan igen så jag börjar redan klockan 8 i Norrköping, pjew! Men Mallan börjar då också så vi ska ha sällskap på tåget :)! Puss på er och sköt om er tills vi ses igen.