/ kläder /

Födelsedag!

Och så plötsligt blev det den 27 maj och jag och min tvillingsyster fyller ett år äldre. 
Så började med jobb till 4a och en dag fylld av uppmärksamhet från både barnen och kollegorna. Fick en blomma, en godispåse från chefen och så en jättefin vacker födelsedagsång. Och dessutom hade ett av barnen målat ett så sött kort med ett stort hjärta med hon och mig inuti. Blev så himla rörd. Snacka om att såna handlingar från dessa fantastiska elever går rakt in i hjärtat!


Såhär fint såg det ut när jag kom hem utpustandes inför dörren. Amanda och Josefina sjöng och hundarna hade röda. Rosetter runt halsarna. Jordgubbstårta och paketöppning!

<3 


Här i låg det två böcker och en entrebiljett till bokmässan i Göteborg i september. Så skojigt!!!!

Och helt klart nya favoriten som Amanda köpt. Så fantastiskt fin! Blev helt kär.

Så tack alla inblandade för en fantastiskt födelsedag. Särskild eloge till min storasyster som köpt så fantastiska presenter, bakat tårta, överraskat och fixat och donat ordentligt inför det här. Men var precis såhär jag ville ha det! Du är familjens stjärna <3

Puss och kram för den här gången 
/ kläder /

Jobb med EU-valet!

Idag har jag och min syster fått chansen att hjälpa till i EU-valet. Vi har tagit emot röster, prickat för, checkat legitimation och hänvisar väljare i röstlokalen. Himla spännande att få vara inblandad i något som jag själv tycker är så himla viktigt. Har mött en massa spännande och glada människor idag och vi hade det riktigt trevligt tillsammans vi som jobbade i vår lokal. Kändes knappt som jobb och då har man det ju kanonbra! 
 
Plus att Amanda och jag har så förbannat roligt tillsammans alltså! Om ni bara kunde förstå vår låga - men gemensamma - humor. 
Jag tror bannimej vi är närmare varandra än vi någonsin varit. 
Och det gör mig så trygg och lycklig! Puss på dig bästa kompis och storasyster <3
 


Kände mig viktig och kryssade av i röstlängden!

 
Hade den sista lediga tiden innan rösterna skulle räknas så då tog vi en promenad i Rydskogen och avslutade med donkenmat i gräset. Härligt i kvällssolen! Nu hoppas vi på att få vara med i september också och jobba med valet för det här var så himla trevligt och värt att lägga en söndag på! Kramkram och sov nu gottis alla som inte sitter uppe i valvakan förstås. 
/ kläder /

Lördagskväll med Alicia, Clara & Cissi

I lördagskväll hade jag och Cissi och hennes underbara lilla Alicia tänkt ta en promenad i kvällssolen i Vrinneviskogen men då regnet kom blev istället planerna att ta en Äppelöl (eller två) på Black Lion. Och åh vad vi hade det fint. Pratade och skojade och jag fick ha Alicia i min famn och jag blev helt upprymd ni vet. Tänk att någon som är så liten kan sprida så mycket kärlek! Var som vanligt helt fantastiskt att träffa Cissi och skratta av sig! 

Såhär såg det ut i två bilder: