/ kläder /

Uppdatering och inblick i mitt Malmöliv!Hej bloggen!
Oj vad saker som har hänt och så dåligt uppdaterad den här bloggen har varit. Jag har fått låna en tillfällig dator av min pappa som är långsammare än en snigel så jag sitter helst så lite som det bara går vid den. Ni skulle bara veta hur tokig jag håller på att bli när jag ska skriva uppsatsarbeten till högskolan på den. Fy tusan!

Nåväl. Mitt liv rullar på här i min nya stad Malmö. Jag skrev min första tenta och cashade in VG, fyra poäng från fullpott. Det kändes så förbannat skönt! Var så orolig att jag inte skulle ha vad som krävs för utbildningen. Även om det självklart bara kan handla om tur och en engångsförteelse :)

Jag och min rumskompis Vivi går fortfarande så himla bra ihop. Man kommer ju varandra så nära på så kort tid när man lever med varandra 24 timmar om dygnet. Så vi tar hand om varandra, skrattar tillsammans och har mängder av internskämt och personliga samtal varje kväll. Vi är vår gemensamma lilla Malmö-familj.

Och vi har skrivit på vårt nya hyreskontrakt! Jag hittade en lägenhet på blocket i Kirseberg och vi klickade så himmelens bra med det paret som skulle hyra ut den. De var så himla gulliga, förstående för att vi var studenter och inte kunde betala depositionen förän närmare inflyttdatumet och ja, allt bara kändes så bra. Lägenheten var lite retro med stora inslag av second-hand-möbler och inredning. Det kändes verkligen som ett varmt hem till skillnad från det här kliniska skalet till lägenhet vi bott i nu! Även om jag verkligen gillat den här nyrenoverade lägenheten med ett så bra läge precis vid Värnhemstorget, men denna känns faktiskt ännu bättre.

Så vi börjar flytta in dagarna innan jag åker hem för jul. Så att allt är klart och väntar på oss när vi är tillbaka andra veckan i Januari!

Men fram tills dess är det massor som ska hända, tonvis med plugg som ska in och julklappar som ska handlas. I helgen ska jag åka till Stockholm, nästa vecka kommer mina systrar på besök ♥, sen är det julbak den 7e, julmiddag den 11e, Tomtefesten den 13e och kanske även en julfest med klassen.
Låt världens bästa månad börja!

Slänger upp ett inlägg efter det här med lite bilder från de senaste veckorna. Men även om jag har så himla mycket roligt gömt på min telefon så har jag som vanligt inte ork att koppla in mobilen. Men lite kan ni få se från Instagram iallafall!
#1 / / P:

Luv U!