/ kläder /

Amandas födelsedag 8 oktober! ♥


Jag och Amanda i Oppreva på Midsommar ♥

Hejsan hoppsan! 
Idag är det min storasysters 26årsdag och det tar emot att inte ha möjlighet att titta förbi och ge henne en grattiskram eller att följa med och äta ute med familjen ikväll som jag vet att de iallafall pratade om. Och utöver det, att inte få vara med när hon öppnar presenterna som jag valt ut. Är dock ute i sista sekund för blev precis klar med sista presenten hehe. Men jag får hoppas mamma sköter det sista med presenterna toppenbra så Amanda blir nöjd och glad. Det är nämligen så att hon själv alltid förbereder sig och ger bort de finaste födelsedagarna till oss syskon och familj och Pierre, och jag vill så innerligt att hon ska få uppleva samma känsla av bortskämdhet och att stå i rampljuset hon också. Men nåväl, jag måste nog bara acceptera att jag inte kan vara på alla ställen samtidigt när jag flyttat så långt bort. Och det kan ju vara helt underbart att få lite presenter utspridda som att liksom aldrig sin födelsedag riktigt tar slut. För i November kommer jag hem med mina presenter för de vill jag ju helst ge personligt <3 Så håll ut bästa syster. Och hoppas att du har en helt fantastisk födelsedag trots allt.

Nu ska jag belöna mig med att läsa ut de sista 30 sidorna i min bok Maze Runner och sen har jag en liten skoluppgift att göra. Puss på er ♥
/ kläder /

FikapausHej!
Nu har jag fikapaus och ska se ett scrubsavsnitt som belöning. 
Nästa paus kan jag passa på att visa er min helg i Göteborg med mina två systrar. Men först Scrubs & en timmes plugg därefter. Puss!
/ kläder /

Nytt från Tessie i Göteborg!


Hoodie med dragkedja och vingar i strass på ryggen.

Svart oversize med tighta ärmar och även den vingar i strass på ryggen.

När jag och Ellen var i Göteborg och hälsade på hennes nära kompis Andrea hittade jag en fantastisk liten rosa affär i en galleria vid Kungsgatan. Och jag var bara tvungen att leta upp den här affären nu under helgen i Göteborg även om jag bara hade svaga minnen var den låg. Och det var så mycket jag ville ha! Så jag tänkte, att för en gångs skull fick jag köpa två plagg på helpris som kunde ruinera mig, för jag ville ju så gärna ha plaggen. Så bland annat dessa två mysplagg med vingar på ryggen fick jag med och jag älskar dem!