/ kläder /

Buzzador för Veet-kampanjen! ♥

Jag är sedan länge tillbaka medlem på Buzzador.com där man kan anmäla sig till kampanjer och få vara med och testa och recensera fram olika produkter. Och den här gången fick jag vara med och prova på den här produkten från Veet. Det är en Hair Removal Cream som man skulle smörja in benen med, låta värka i 3 minuter och sedan skölja bort - för att så enkelt få nyrakade ben. Åh så toppen tänker ni, liksom jag, då jag ogillar SÅ att raka benen. Det är så långtråkigt och känns ändå som ett evighetsjobb. 

Och jag är faktiskt nöjdare än vad jag trodde. Krämen är skön att smörja in på benen och den känns lyxig. Men efter 3 minuter hade jag ändå världens stubb på benen så jag förlängde nästa gång till cirka 7 minuter och det gjorde bättre resultat. Benen är inte så silkeslena som de är när de är nyrakade, men de känns fortfarande rakade. Det var enkelt och gick snabbt och det var de största plusen. Produkten får 3 av 5!

Har fortfarande ett gäng kvar för de som är sugna och vill testa på!

Den här fina fick jag bara en av och den har jag inte hunnit testa ännu. Kanske blir under dagens dusch!Eftersom jag inte haft produkten så länge ännu så vet jag inte om hypotesen om att benen ska hålla sig silskeslena i 7 dagar håller... Men det vore ju helt fantastiskt.