/ kläder /

Lord Huron - The StrangerHallå hörrni.
Jag är, som ni vet, inne i min första tenta-period. Pluggar hela dagarna för är livrädd att jag ska få underkänd på min tenta och känna mig helt himla hopplös. Nästa tenta får jag få omtenta på, men den här kommer göra så ont om den inte går vägen för den leker verkligen med självförtroendet känns det som. 

Men idag tror jag en stor sten lossnade. Fick ihop ett av betygskriterierna som jag funderat mycket över och nu känns det som jag rett ut det. Så nu kunde jag hjälpa alla i min klass på Facebook-gruppen som var på samma ställe och krånglade. Sånt känns bra.

Förresten fick jag mitt efterlängtade brev idag. Robin ringde på och mötte oss i hallen med ett vitt litet brev stämplat från Paris i Frankrike. Det var så vackert skrivet att det ska behållas i all evighet. Jag vill också ha talang och gåvan för att skriva och formulera mig. Omvärlden blir ju plötsligt så vacker då.
Tack snälla Gustaf för att du gjorde min gråa tisdag alldeles rosa och varm och härlig. 
Puss & kram 
/ kläder /

Skål för långhelg!Nu går jag på helg! Jag som nyss hade helg känns det som! Så firar med lite Pripps blå och ett stort leende!
Stack och handlade lite efter skolan och fyllde på med lite gofrukost inför imorgon och lite gott bröd att göra tåg-matssäck av för på fredag kl 8 tuffar tåget mot Göteborg och bokmässan med mina två systrar.

Men först måste vi plugga, plugga, plugga innan vi får ha så mycket kul. Nästa fredag ska jag ha min första tenta och jag är superskraj!

// Jullis
/ kläder /

Min måndagDet är måndag och jag vaknade till framför några avsnitt Vänner medans jag åt frukost. Jag är fortfarande hemma i Linghem och ska inte åka hem förän kl 6 ikväll för då hittade jag en så himmelens billig biljett. Så idag ser det ut såhär framför mig och jag är, hur konstigt det än låter, lycklig över att ha en dag badandes i böcker för jag kan anpassa min dag precis hur jag vill. Läsa 45 minuter, ta en promenad med P3 dokumentär, läsa 90 minuter, ta en kopp kaffe osv osv. Det här känns bra!
Puss på er