/ kläder /

Den första finsittningen!

I onsdags var det dags för vår första sittning ever på Malmö Högskola. Jag och Vivi hade sett fram emot den här kvällen så mycket! Klockan 6 plingade det på dörren och Steffie var här för att ta ett snabbt glas vin med oss innan vi uppklädda och fina stack iväg. Det var dock fri placering på sittningen så vi hoppades att vi kunde hitta ett skönt gäng som kunde göra oss sällskap vid ett av långborden. Och det fann vi ju! Jag vinkade in gänget från Linköping, det vill säga min granne Hampus från Linghem och Johanna som jag lärt känna på Carlings av alla ställen när jag affischerade där för Sliver, roligt sammanträffande iallafall. Sen var Hannes med, och Alex, och Jonna och Linnea tror jag den sista tjejen hette. Ni ser ju själva på bilden här under!

Men maten var jättegod, vi sjöng högt och slog i bordet och införde "bordsbön" istället för bordskål och lirade kortspel för att få lite fart på vin och ölglasen. Vi hade kanontrevligt så tillslut anslöt sig flera av mina nyfunna vänner från andra bord till vårt lilla sällskap. Kunde knappast blivit bättre!

När klockan slog halv 11 knallade vi bort till student-nattklubben och dansade och drack mer öl. Jag tror det hanns med ett brandlarm där mitt iallt också men det blev jäkligt lyckat ändå. Sen beställde Vivi taxi åt mig och Erika och henne och vi tog halva natten på oss att hitta till ett McDonalds som jag läst på att det skulle ligga alldeles i närheten av oss. Tillsluuut hittade vi det och kan man bli gladare än att få infon att det har öppet 24/7 VARJE dag?? Tjohoooo! 

Såhär såg det ut genom min halvbra mobilkamera. Tack för årets första braiga sittning ni inblandade!Fina bordsgrannarna till vänster om mig! Vivi och Steffie som satt mitt emot mig och pimplade rödtjut!Såhär många var vi! 250 styckna helt enkelt.Jag själv något på lyset efter inhandling av för många drinkbiljetter så det plötsligt blev bråttom. Bör tilläggas att vinet inte var det godaste heller. Men glad var jag!