/ kläder /

Jag har köpt min första tv någonsin!
Tjihuuu vi har blivit med tv! Jag slutade redan klockan 10 idag så jag cyklade med detsamma till Claes Ohlsson och köpte en HDMI kabel och nu har vi fått igång den! 
Jag var på så bra humör när jag trallade runt i stan efter skolan. Handlade lite småplock på Lager Haus och fick en vägbeskrivning till ett jättestort Myrorna på Dalaplan där de har massa möbler så jag tänkte leta efter ett vitt nattduksbord som jag saknar. Hittade inget som var litet nog men fyndade lite böcker, en myströja och en ljusstake för 25 kronor som passade jättebra på tv-bordet som ni ser!

Men jag bara strosade runt där inne på den stora Myrorna och bläddrade bland böcker och LPs och kände mig så avslappnad. Inget hets för att åka hem och skriva någon läxa eller rusa iväg på någon insparksaktivitet. Jag hade tid att göra vad tusan i mig jag ville. Människor log åt mig, jag pratade om en bok med en gammal farbror och plötsligt gjorde så små saker sådan stor förändring.

Nu är jag hemma och lyssnar på mina nya läs-favoriter Isbells. Perfekt musik att läsa till som inte stör och som inte är för lugn så man somnar. Åt Bon Iver hållet och hur fantastiskt låter inte det? Check it out!

Ikväll har inte Vivi och jag bestämt än vad vi ska göra. Vi tänkte sticka till systemet snart för att köpa någon vinflaska ifall vi skulle bli sugna på någon pubrunda eller liknande. Men än vill kroppen och halsen bara dricka kaffe och läsa.
Puss på er änglar