/ kläder /

Maskeraden!

Åh hurra för maskeraden! Vivi och jag spenderade alla lunchens timmar på lördagen för att leta passande kläder till röda lagets tema "Antikt". Vivi hade siktat in sig på att agera Cleopatra och jag skulle köra på en lagom tråkig utklädnad som Toga. Vi orienterade oss genom Malmös gator med Google Maps i högsta hugg och hittade till Party World/Land, Buttericks samt en himla massa olika secondhand-affärer. Jag fann ett lakan på Myrorna och en guldkrans på Party Land och därmed var outfiten spikad. Sen gjorde vi sista stoppet på systemet innan vi bar alla kassar hem till kära Värnhem.

Klockan 6 kom två tjejer från min klass på för-förfest så vi drack lite vin vi fyra goa tjejer innan vi kom fram till att klockan visst sprungit iväg så vi var tvungna att nästintill jogga till Studentlägenheterna Rönnen där röda lagets förfest skulle hållas. Som tur är bor vi bara 3 minuter från Rönnen så var helt perfekt. Där träffade vi resterande vänner från antiken och peppade järnet med lagsången och kramar innan festen började på Studentpuben med de andra lagen som var utklädda till teman som Hav, Go Green samt tema Film. Och vad fooooolk och vad kuuul vi hade. Jag agerade hönsmamma och försökte hålla ihop hela gänget men det var lättare sagt än gjort. 
Körde efterfest på Max med käk innan jag var hemma i min säng typ halv 5. BRA kväll!Hannes, Emma, David, Ellis, Daniel och vet ej

Jag, Daniel och Erica!
#1 / / Amanda:

Hahahaha älskar personen vet ej. Och Guuuud vad kul det här är att läsa!!! Hjärtat spricker för jag är så glad för din skull att ni har så kul!! Låter fantastiskt med det där stället där man får förfesta med egen alkohol, vilken underbar ide!! Borde pitchas för Linköping Uni. Älskar dig!