/ kläder /

knallröd hud men glad ändå

Vet ni vad jag mer hunnit med? Bränna mig som en kräfta på ett sätt som jag aldrig tidigare gjort i svensk sol. Jag sa dumstridigt till Vivi att jag då minsann aldrig behöver skyddsfaktor i Sverige. Men tydligen är den skånska solen varmare än vad jag är van vid!

Igår hade vi ölhäng i Kungsparken ett superstort gäng och vi hade det så förbaskat trevligt. Jag hade med mig en stor sallad och svängde förbi Systemet påvägen för att möta upp gänget på plats. Vi satt nog till halv 9 innan det blev för kallt och gänget rullade vidare till en lägenhet inne i Malmö. Jag cyklade hem, kröp ner och tittade på serier istället. Idag har jag haft parkhäng IGEN. Men idag var vi i Pildammsparken ett gäng från klassen. Lunchade, låg på mage och babblade om precis allt. Himla mysigt och välbehövligt. Jag hade kjol och kortärmat! Hur härligt?

Imorgon är det torsdag och jag är ledig. Är det fint väder ska jag läsa en självbiografi i solen på balkongen tills Vivi kommer hem sen är det säkert god tid för öldrickande igen. Var ju faktiskt nyktra idag hehe.

Men puss på er för den här gången. 
/ kläder /

Första parkhänget för i år!

I lördags tänkte jag att det var på tiden att vi i vårt lilla kompisgäng skulle ha första riktiga sommarkvällen med grill och öl i parken. Så vid 3 möttes vi upp i parken vid oss och bredde ut oss med filtar och ölflaskor och engångsgrillar. Angie och Linus hade med en boll så det höjde mysstämningen ytterligare. Så vi lyssnade på musik, grillade hamburgare och korv och ja, hade en typisk sommarkväll med härligt sällskap. Sen stack vi hemåt, bättrade på sminket och rullade bort till nästa anhalt fest på studenthuset. Blev en urhärlig kväll med många spännande personer även om den inkluderade en armhävningstävling där vinnaren skulle göra ett segerklapp mellan armhävningen, inte hinner med och slår ut båda framtänderna i golvet.
Fy bövelen. Annars var dagen och kvällen helt guld. Tänk vad glad man blir när våren är här!
Angelica och Fredrik


Therese som gömmer sig i Jacobs knä och Linus
/ kläder /

Vår i Kirseberg, vår hos mig

 


Åh vad jag har velat åkt till Kungsträdgården, Stockholm många år för att få se körsbärsträden blomma ut. Men så visade det sig att Kirseberg har ett alldeles eget stråk med körsbärsträd uppe på kullen. Så otroligt vackra blommor som sticker ut sådär innan allt bara exploderar och slår ut.

Nåväl. Long time no see! Jag har det så fantastiskt bra i Malmö. Bitarna börjar falla på plats, umgängeskretsen, välmåendet, lägenheten, utbildningen. Vi hade en fantastisk fest här hemma i fredags. Hade förövrigt en helt fantastisk dag då jag och Vivi var lediga från skolan så vi hoppade på bussen till Lund och gick på den internationella marknaden. Sen lånade jag lite böcker till den nuvarande kursen då Lunds stadsbibliotek har så mycket bättre utbud, och så strosade vi runt lite och tittade på inredningsprylar. Sen åkte vi hem och förberedde, och kl halv 9 ringde första gänget på dörren. Sen ramlade det in folk på rad ända fram till 00.30 tror jag och det slutade med att vi var runt 30 i vår lilla 2a. Helt underbart ju.

Vaknade upp i världens röra men vi var glada ändå. Började plocka i ordning allt och begav oss till pizzerian för att köpa pizza och ha picknick i Beijers Park. Det var helt ljummet i luften <3 Vi siktar på att köra första grillningen i helgen ett gäng och dricka öl och mysa i Beijers Park. Längtar redan!

Annars är mitt enda orolighet just nu. (Brukar vara den anledningen jag skriver, för att ventilera med någon som brukar bli du bloggisen). Sommarjobb! Jag har sökt flera olika och har dels fått ett på en gruppbostad! Men vill nog innerst inne jobba kollo i år igen, och ha en sån där glassig sommar då jag klarar mig med den där månaden och sen bara kan sola, träffa vänner och stanna uppe hela nätterna. Men kollot har inte gått ut med sina besked ännu och jag måste i min tur ge besked till gruppbostaden. SUCK! Vill ju inte står där utan. Då blir det kris! Så lugna mig gärna med dessa funderingar kompisar. 
Annars ska jag och Vivi knalla till solariet nu. För här regnar det idag! Snusk.

SÅ puss och kram på er! Ska bättra mig och blogga nu har jag tänkt. Hejhej!