/ kläder /

Vår i Kirseberg, vår hos mig

 


Åh vad jag har velat åkt till Kungsträdgården, Stockholm många år för att få se körsbärsträden blomma ut. Men så visade det sig att Kirseberg har ett alldeles eget stråk med körsbärsträd uppe på kullen. Så otroligt vackra blommor som sticker ut sådär innan allt bara exploderar och slår ut.

Nåväl. Long time no see! Jag har det så fantastiskt bra i Malmö. Bitarna börjar falla på plats, umgängeskretsen, välmåendet, lägenheten, utbildningen. Vi hade en fantastisk fest här hemma i fredags. Hade förövrigt en helt fantastisk dag då jag och Vivi var lediga från skolan så vi hoppade på bussen till Lund och gick på den internationella marknaden. Sen lånade jag lite böcker till den nuvarande kursen då Lunds stadsbibliotek har så mycket bättre utbud, och så strosade vi runt lite och tittade på inredningsprylar. Sen åkte vi hem och förberedde, och kl halv 9 ringde första gänget på dörren. Sen ramlade det in folk på rad ända fram till 00.30 tror jag och det slutade med att vi var runt 30 i vår lilla 2a. Helt underbart ju.

Vaknade upp i världens röra men vi var glada ändå. Började plocka i ordning allt och begav oss till pizzerian för att köpa pizza och ha picknick i Beijers Park. Det var helt ljummet i luften <3 Vi siktar på att köra första grillningen i helgen ett gäng och dricka öl och mysa i Beijers Park. Längtar redan!

Annars är mitt enda orolighet just nu. (Brukar vara den anledningen jag skriver, för att ventilera med någon som brukar bli du bloggisen). Sommarjobb! Jag har sökt flera olika och har dels fått ett på en gruppbostad! Men vill nog innerst inne jobba kollo i år igen, och ha en sån där glassig sommar då jag klarar mig med den där månaden och sen bara kan sola, träffa vänner och stanna uppe hela nätterna. Men kollot har inte gått ut med sina besked ännu och jag måste i min tur ge besked till gruppbostaden. SUCK! Vill ju inte står där utan. Då blir det kris! Så lugna mig gärna med dessa funderingar kompisar. 
Annars ska jag och Vivi knalla till solariet nu. För här regnar det idag! Snusk.

SÅ puss och kram på er! Ska bättra mig och blogga nu har jag tänkt. Hejhej!