/ kläder /

1 december
Hej hörrni,
Det är tisdag och jag tog mig en skön sovmorgon innan jag gick upp och kokade mig två ägg och bredde två salami-brie mackor och kröp ner igen med en bra bok. 
Sen tog jag mig en dusch och nu har jag suttit ett par timmar med kurslitteratur och anteckningar från föreläsningar för att förbereda mig inför hemtentan som delas ut på torsdag. Hade fått svar på tentan från veckan då vi dels gick ifrån varandra och jag hade himmelens brått innan Warsawa att knåpa ihop något men fick ett fint VG som passade bättre än någonsin.

Igårkväll åkte jag över till Lund och hjälpte min tvillingsyster med hennes flyttlass som åkt 8 timmar långt upp från Linköping. Tänk att hon ska flytta till Lund, en ynka kvart ifrån Malmö och varandra igen. Det känns för bra för att vara sant. Vi tömde släpet och skulle sedan lämna tillbaka släpet på en preem-mack i Malmö vilket var svårare än vi tänkt. En djungel att hitta dit med bil när man alltid åker kollektivt annars. Och att få lösa hur man kopplar av ett släp i världens kyla en novemberkväll. Men vi fixade det! Och väl tillbaka i lägenheten hade killarna burit upp allting, hittat stereo-anläggningen i någon av alla miljontals flyttlådor och hällt upp vin till oss som belöning. Det tråkiga var att Josefina och Desirée var tvungna att åka tillbaka den långa vägen till Norrköping för besiktning av Josefinas lägenhet nästa morgon. Men vi beställde hem ett lass pizzor, hann mysa ner oss en sväng i soffan och babbla med kompisarna innan de var tvungna att åka. Sen satt jag, Calle och Hannes kvar en sväng innan jag var tvungen att ta sista bussen hem till Värnhem igen. 
Men mysig kväll och nu är flytten gjord! 

Men nu ska jag läsa vidare lite kurslitteratur och käka clementin. Ikväll ska vi förmodligen till Helsingör och fira en killkompis som fyllt år. Har aldrig varit där och dessutom ska vi tura från Helsingborg med färjan så blir nog ett himla äventyr en tisdag.
Men har några timmar på mig innan jag behöver fixa mig och ge mig iväg. Puss och kram.

#1 / / Embla Sofia - Fotograf och blivande mamma:

Vad mysigt du har :)