/ kläder /

I'm leaving cause you don't know what you're dreaming of


Martina Haags bok som jag även den önskar mig i julklapp. ♥ Ska göra som Sandra Beijer rekommenderade att skriva ut och klippa ut den här och sätta upp den typ på badrumsspegeln. Att det går över. 


Hej på er. Jag har haft en ganska upptagen vecka. Måndag hjälpte jag Josefina med flytten som ni vet. Tisdag firade jag Filip i Helsingborg. Onsdag jobbade jag på Helsingkrona nation och Hannes och Calles restaurang-onsdag vilket var jätteroligt faktiskt. Jag och Tilda var ansvariga för en afteright-kladdkaka som skulle serveras som efterrätt och flera av studenterna som var där och åt frågade tillochmed om receptet. Så roligt! Sen tog vi en afterwork och skulle springa lite på nationer men vi hade för mycket att prata om på Helsingkrona Nation så det hann stänga. Sedan igår torsdag hade jag kvälldejt hemma hos Malin och drack glögg och pratade ifatt allting som hänt. Kom fram till att vi tycker så lika om så mycket så nästa år ska vi börja ett nytt kapitel och välkomna Lunds studentliv med öppna famnar tillsammans istället. Och slutligen idag, ska jag käka tacos och titta på idol med Johanna ikväll. 

Men nu slappar jag mest. Har städat hela lägenheten, rensat bort honom från min lägenhet och slängt allt i en ikeakasse som han får hämta ikväll när jag inte är hemma. Och så tvättar jag. Så skönt när man får såna där driv att fixa allt med hemmet. Men nu ska jag titta julkalendern och äta mintchoklad. Puss