/ kläder /

London & bilder del 1

Här kommer en liten snabbtitt hur London var genom min mobilkamera:Första kvällen köpte vi hem lite smått och gott i tapas-anda och en flaska vin och kurade ner oss i soffan i mjukiskläder och bara pratade. Och pratade. Nästa dag skulle Annie jobba litegrann så jag mötte upp Lisa utanför USAs ambassad där hon skulle guida mig till ett franskt café. Vi hade det så bövelens trevligt och pratade om livet, terrorattackerna, relationer och vad som egentligen är värdefullt i livet. Såna där samtal som bara känns så givande och äkta rakt igenom. Tack Lisa för det <3Efter lite julshopping mötte jag upp Annie utanför svenskbutiken och handlade hem ingredienser till Londons största julbak. Lussebullar, knäck och pepparkakor skulle bakas!


Självklart hade vi inhandlat glögg också så här skålar vi för första koppen glögg för julen!Nästa dag var vi inne och fick julkänsla på Victorias Secret.


Jag hittade drömmuggen på starbucks för 80 kronor. Men ville köpa iallafall 4 stycken så fick stå emot frestelsen trots att de var så fina. Att vi alltid hittar tillbaka oavsett hur lång tid det tar mellan varven vännen. Blir så himla glad.

#1 / / Embla Sofia - Fotograf och blivande mamma:

Mysigt! :)